Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ριζο ζεις εσυ μας οδηγεις

το 49% των ελληνων αυνανιζονται καθημερινα!!!αποτελεσμα της οικονομικης κρισης και απο το φοβο να μη φερουν στον κοσμο παιδια

φοβερο πρωτοσελιδο.ειναι σιγουρο πως ο ριζος θα αναλυσει ενδελεχως στα μεσημεριανα trash τη μεγαλη αποκαλυψη,εκτος κι αν αναλαβει αυτο το υψιστης σημασιας εργο,η ποντικομαμη ο πυριοχος.

αλλα ευρηματα της ερευνας παροσιαζουν το 99,9% των ελληνων,να αυνανιζονται γενικως και αοριστα.εκ συστασεως του ελληνικου κρατους.
το 30% των ελληνων δεν αυνανιζονται για να γλυτωσουν την τεκνοποιηση.εχουν ηδη παιδια.ενα 20% χρησιμοποιει προφυλακτικα.ενα 50% απο το 20% χρησιμοποιει και σπιραλ.ενα 10% απο αυτους που χρησιμοποιουν και σπιραλ,δυσκολευεται να προμηθευτει απο τα φαρμακεια λογω μη συνταγογραφησης και τελικως συμπεριλαμβανεται στο 49% που αυνανιζεται.
λογω του αυνανισμου,εχει δημιουργηθει ενα υβριδικο ον,ο ανθρωπος λεκανη.το ανθρωπος πλακακι ειναι σε πειραματικο σταδιο.οι περισσοτεροι αποφευγουν τα πλακακια.ο ανθρωπος λεκανη λοιπον,ειναι το αντιπροσωπευτικο δειγμα αυτη τη χρονικη στιγμη,στη χωρα μας.
λειτουργει ως σκεπτομενος και ως δεκτης αποβλητων.με την πρωτη του ιδιοτητα,προσπαθει να βγαλει μια ακρη,να ενημερωθει,να καταληξει.με τη δευτερη ομως,συνεχως αυξανουσα στατιστικως,εχει καταληξει να ειναι ο σκουπιδοφαγος του συστηματος.
η μονη λυση για να μειωθει το ποσοστο των αυνανιστων στην ελλαδα,σιγουρα δεν ειναι η αυξηση των μισθων και η επιστροφη στο παραδοσιακο τροπο σωματικης απολαυσεως.αλλωστε δεν υπαρχει σαλιο γενικως,σιγα να μην υπηρχε για διεισδυσεις.
ο μονος τροπος ειναι να προβαλλονται καθε μερα απο την τηλεοραση,η ξενογιαννακοπουλου και ο τζαβαρας.ετσι η καταπιεσμενη libido θα τα παρατησει και θα παει για υπνο.
ουτε σεξ ουτε αυνανισμος.αρκετα γαμη....ε και μαλακιστηκε ο πολυπαθος λαος μας.ας ακολουθησουμε το συνθημα των περασμενων ευρωεκλογων.αποχη τωρα! αλλαξτε σπορ!
τουλαχιστον αλλαξτε χερι να δυσκολεψει η φαση...

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...