Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

τιμη και δοξα

Τιμή και δόξα στον αρχι-συνδικαλιστή των ΟΤΑ, σε αυτόν το λαϊκό ήρωα πατριώτη, εκλεγμένο με το ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζει τον αγώνα κατά των γερμανοτσολιάδων με την φούντα. Τιμή και δόξα που χτύπησε και φόρεσε μαύρη κουκούλα στον γερμανοτσολιά δήμαρχο που απείλησε να ανοίξει το ΧΥΤΑ με την αστυνομία.


Πρόσεξε Καστανίδη μην τολμήσεις και φέρεις το 4ο ράιχ, δηλαδή τους ιδιώτες στην αποκομιδή σκουπιδιών, μην τολμήσεις και στείλεις αστυνομία γιατί σε περιμένουν δοσίλογε προδότη τσολιάδες στο σύνταγμα να σε κρεμάσουν.
Συνέχισε ήρωα σύντροφε συνδικαλιστή. Κάνε τα σκουπίδια έξω από το σπίτι μου βουνά. Δεν θα διαμαρτυρηθώ αν αρρωστήσουν τα παιδιά μου. Δεν θα ξεπέσω στον κοινωνικό αυτοματισμό. Όπου να ’ναι το 4ο ράιχ πέφτει. Κάνε τα σκουπίδια βουνό ΟΛΥΜΠΟ και θα σε ευγνωμονώ για πάντα.

Και εσύ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ της γνώσης συνδικαλιστή της ΟΛΜΕ εκλεγμένε με την ΝΔ, συνέχισε τον αγώνα. Κατάληψη και απεργία σε κάθε σχολείο που οι γερμανοτσολιάδες στέλνουν την αστυνομία να το ανοίξει. Η διάλυση αιθουσών, υπολογιστών, εργαστηρίων είναι μια παράπλευρη απώλεια, ΘΑ την αντέξουμε αν είναι να πέσει το 4ο ΡΑΙΧ. Έρχονται κρεμάλες.

Εχθές μίλησα με άνθρωπο μου στη Γερμανία μέσα στο γραφείο της Μέρκελ. Πες στην κυρία σου ότι το 4ο ράιχ πέφτει του είπα. Ειδικά σε γειτονίες (όπως πχ ο Νέος Κόσμος) τα σκουπίδια έχουν γίνει τόσα πολλά που κλείνουν τα στενά. Οι προνομιούχοι έλληνες που καταχράστηκαν τα δάνεια σας αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την δοσιλογική στάση τους υπέρ του 4ου ράιχ. Καταρρέετε σου λέω

Τιμή και δόξα στον τίμιο αγώνα του γνήσιου λαικού δημοσιογράφου Τράγκα, ο οποίος συνεχίζει τον αγώνα από τον σταθμό "real". Ο αγώνας του είναι ανιδιοτελής και πάνω από όλα ηθικός. Σήμερα το πρωί άκουσα 20 λεπτά και πρέπει να είπε πάνω από 40 φορές τις λέξεις Τσολάκογλου, φασίστες, δοσίλογοι κλπ. Έστειλε δε χαιρετισμούς στο δάσος του Σέργουντ εκεί στο Νότιγχαμ στους τίμιους αγωνιστές. Ειδικά ο Τράγκας είναι από κείνους που αγωνίζονται εμπράκτως. Ότι επιδιώκει για την χώρα επιδιώκει και για τον εαυτό του, δεν πληρώνει τα χρεη του. Στο πρωτοδικείο εκκρεμούν αγωγες.

xkotro

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...