Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Εκδουλεύσεις πιτσιρίκου στον ΣΥΡΙΖΑ: η ώρα του χρήσιμου "έξυπνου"


Είναι γνωστός ο λαϊκισμός του "αντισυστημικού" (...) πιτσιρίκου, γνωστού και από την καριέρα του στον ραδιοφωνικό Σκάϊ ως ανώνυμου σχολιαστή των πάντων. Αλλά η επίθεση στον Γρηγόρη Ψαριανό είναι στοχευμένη. 
Είναι προφανώς μια απόπειρα να χτυπηθούν οι αντιστάσεις της δημοκρατικής και οικολογικής αριστεράς στην αλαζονική εκβιαστική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξουν με το ζόρι δυνάμεις που διαφωνούν κάθετα με την μονομερή καταγγελία του μνημονίου και την έξοδο από την ευρωζώνη που εκείνος επαγγέλλεται. 
Και φυσικά ο Γρηγόρης Ψαριανός, είναι στην πρώτη γραμμή της αποκάλυψης και καταγγελίας της ανευθυνότητας της τριτοκοσμικής πολιτικής της παλαβής και ανεύθυνης "αριστεράς". 


Το ότι επιστρατεύτηκε και ο πιτσιρίκος, μετά την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Πέτρο Τατσόπουλο για να υπερασπιστεί την έξοδο από την ΕΕ ως "αριστερή' πολιτική, δείχνει μάλλον την απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ. Τα κουκιά δεν βγαίνουν, η ΝΔ δυναμώνει ως αντικαθρέφτισμα της ανευθυνότητάς του ΣΥΡΙΖΑ και οι αριστεροί και οι οικολόγοι τού γυρίζουν την πλάτη. 
Μένει με το βαθύ ΠΑΣΟΚ, τον Φωτόπουλο και τον Κοτσακά ...ά, και τις συνιστώσες, έτοιμες να πάρουν το αίμα τους πίσω στο πρώτο στραβοπάτημα στο όνομα του Μάο και του Τρότσκι αλλά και του ...Πάντσα.
Ας πρόσεχαν...
aristeristrouthokamilos.blogspot

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...