Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ο επιταφιος ειναι πορεια!!;;

κανω copy απο respentza:

"Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούν η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα από τη συμφωνία που επήλθε στην ΕΕ και για την οποία πανηγυρίζουν η κυβέρνηση και η ΝΔ. Δεν αφορά το λαϊκό συμφέρον. Κρύβει πίσω της νέα βάρβαρα μέτρα για το λαό, κερδισμένοι και πάλι θα είναι οι τραπεζίτες και γενικά η πλουτοκρατία. Καμία συναίνεση στη λαίλαπα, λαϊκή συσπείρωση και δράση, πόλεμος στον πόλεμο των μονοπωλίων και των κυβερνήσεών τους.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ"
 
με νεωτερη ανακοινωση ερχεται ξανα:
 
εφιστουμε την προσοχη των λαϊκων στρωματων και της εργατικης ταξης.ξεκιναει αυριο η μεγαλη εβδομαδα.να μη παρασυρθει ο λαος απο πραξεις μεταμελειας.δεν αφορα το λαϊκο συμφερον.ειναι ενα ακομα δειγμα της πλουτοκρατιας και των μονοπωλειων.δεν φταιει ο λαος για τιποτε.η νηστεια ειναι ενα ακομη αλλοθι για μεγαλυτερη καταπιεση.ο λαος δεν αμαρτησε ποτε.καλουμαστε σε οικονομικες θυσιες.νηστεια να κανουν οι ευρωπαιοι τραπεζιτες.αν δουμε και τις τιμες των νηστισιμων,καταλαβαινουμεπως ειναι ακομα ενας τροπος να χτυπηθει το λαϊκο εισοδημα.τα σουβλακια ανεκαθεν ηταν πιο φτηνα.
ξενος δακτυλος ευθυνεται για τον ξεπεσμο του ανθρωπου.να φερει πισω ο οφις τα κλεμμενα.
ενδεικτικο ειναι το εθιμο του τσουγκρισματος των αυγων.δεν ειναι τυχαιο που βαφονται κοκκινα.φανερωνει την απεχθεια των πλουτοκρατων απεναντι στο σθενος του κινηματος.γιατι δεν τα βαφουν αλλο χρωμα;;;
ξεχναμε τα βαρβαρα εθιμα της ιμπεριαλιστικης ενετοκρατιας;δειτε τι γινεται στην κερκυρα.
τον επιταφιο; που αποτελει παραδειγμα προς αποφυγη;καλουμε το λαο σε σε απειθαρχια. δε θα σηκωσει κανεις τον επιταφιο.να τον σηκωσετε μονοι σας.εσεις ειστε οι υπευθυνοι.
καλουμε το λαο να ακολουθησει το "παμε" που θα διοργανωσει ξεχωριστη πορεια.
ας τελειωσει εδω και τωρα το ψευτοδιλημμα της σταυρωσης και της αναστασης.ο λαος σταυρωνεται καθε μερα απο τους ντοπιους πλουτοκρατες.η ανασταση του προλεταριατου θα ερθει μεσα απο αγωνες και πορειες.εναντια στον αποπροσανατολισμο του ενος.
ο αγωνας αρχιζει με το πεταγμα της ηλεκτρικης σουβλας.το κινημα θελει τα χερια των εργατων να ειναι στιβαρα και γυμνασμενα. 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...