Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Κουκουλοφόρο αντικείμενο επιτίθεται σε Δήμαρχο!

Ενώ εργαζόμενος στην καθαριότητα που μπήκε βίαια στην αίθουσα να διαμαρτυρηθεί, προσπαθεί να το συγκρατήσει

Η στιγμή της επίθεσης από το κουκυλοφόρο μυστηριώδες αντικείμενο, για την ταυτότητα του οποίου, κανείς δεν αναρωτήθηκε. (Δυστυχώς η εικόνα δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία)
Το δραματικό φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα χθεσινά επεισόδια της συνεδρίασης της ΚΕΔΚΕ, προκαλεί πολλά ερωτηματικά για την ταυτότητα των γνωστών-αγνώστων που παρεισέφρησαν στις τάξεις των εργαζομένων στην αποκομιδή των σκουπιδιών και επιχείρησαν να αμαυρώσουν την ειρηνική διαμαρτυρία τους προκαλώντας βίαια επεισόδια.


Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, το αντικείμενο που προσγειώνεται στο κεφάλι του δημάρχου Συκεών, φοράει κουκούλα, για να κρύψει την ταυτότητά του. Έτσι δυστυχώς, για άλλη μια φορά, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αν πρόκειται για αντιεξουσιαστική προσομοίωση κεφαλιού (από αυτές που χρησιμοποιούνται για να τοποθετούνται περούκες) ή για προβοκατόρικο βάζο που βρίσκοταν στην αίθουσα και επιστρατεύθηκε φορώντας κουκούλα, με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει επεισόδια και να δυσφημίσει τον αγώνα των απεργών.

Πάντως ο εργαζόμενος που βρίσκεται πίσω από τον Δήμαρχο Συκεών, (με την κόκκινη μπλούζα), είναι φανερό ότι κρατάει από τον λαιμό το κουκουλοφόρο αντικείμενο τη στιγμή που εκείνο επιτίθεται από μόνο του, για να το συγκρατήσει και να το εμποδίσει. Και όχι για να χτυπήσει τον εκλεγμένο εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ισχυρίστηκαν τα κυβερνητικά ΜΜΕ, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Εξάλλου αυτό υποστηρίζει και στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ, υπογραμμίζοντας ότι η προβοκάτσια από τα εγκάθετα αντικείμενα δεν θα περάσει. Ανακοίνωση με την οποία συντάσσονται και οι δημοσιογράφοι που έχουν βρεθεί τελευταία σε αδιέξοδο, καθώς έχουν μεν εξαντλήσει τις τραγικές εκφράσεις καταγγελίας για την κατάσταση με τα σκουπίδια, αλλά δεν ξέρουν ακόμα αν πρέπει να ρίξουν το φταίξιμο στους εργαζόμενους ή στο κράτος, γιατί δεν έχουν πλέον ιδέα από ποιά πλευρά βρίσκονται οι περισσότεροι «πελάτες» τους.
www.protagon.gr

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...