Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Πολιτικοί αφορισμοί – Τι είν’ η Πατρίδα μας #2

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ

-Οταν στην Ελλ. σου λένε”το θέμα έχει παγώσει”εννοούν”όχι”.Αν ακούς”το μελετάμε” = “υπενθυμίστε το μας ξανά”.Στο”μείνετε ήσυχος”να ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!
-Να δώσουμε τουρκικά βιβλία στα παιδιά να εξοικοιωθουν με την γλώσσα να βλέπουν Εζελ χωρίς υποτιτλους
-στην αμερική υπάρχει το tea party αλλά αν κάναμε εμείς κοινωνικοπολιτικό ρεύμα frappe party θα μας λέγανε γραφικούς
-Σύμφωνα μετη διαφήμιση,πας στη ΝΕΟΣΕΤ,διαλέγεις επιπλα &οταν είν να πληρώσεις λες “α,εμείς οι έλληνες δεν είμαστ έτσι” &τα παίρνεις &φεύγεις
-Για τους Έλληνες δημοσιογράφους «αποκλειστικό» είναι κάτι που διάβασαν νωρίς το πρωί στους Financial Times.
-Η Ελευθεροτυπία έλεγε Παρασκευή. Δίπλα είχε τα ΝΕΑ του Σαββάτου. Πιο πέρα Κυριακάτικο ΒΗΜΑ. Ούτε για το τι μέρα είναι δεν τους εμπιστεύεσαι.
-Από τότε που επιλέγαμε ‘αρχηγό’ στη μπάλα στο δημοτικό, μέχρι το 15μελές του Λυκείου, μέχρι τον βουλευτή, πάντα τους πιο μαλάκες βγάζαμε.
-Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε ΤΟΣΟ με τα παιδιά που δεν θα πάρουν βιβλία..με εμάς που ακόμα δεν έχουμε iPhone δεν έχει ασχοληθεί κανείς!
-Proud to be Greek. Σωστά.Αλλωστε υπήρξε σοφή επιλογή σου κατοπιν ώριμης σκέψης
-Αν το twitter είχε εφευρεθεί στην Ελλάδα δεν θα είχε πιάσει. Θα έλεγαν όλοι, να με κάνει πρώτα αυτός follow και μετά εγώ. #sofistia
-Λέει ο έλληνας μ τ αυθαίρετο:Δε χτιζω στην πέτρα,στο καμμενο δάσος χτιζω RT @EVenizelos: Λέει ο Μπόρχες:Δεν χτίζω στην πέτρα,στην άμμο χτίζω
-Σύμφωνα με προχειρους υπολογισμούς ο Καντάφι έχει 42.678 γιους και κόρες. Αν ήταν έλληνες, θα περναγαν στο πανεπιστήμιο με 0.001 μόρια.
-Τελικά πείστηκα ότι ο ΓΑΠ δεν είναι Ελληνας. Εμείς γεννηθήκαμε γνωρίζοντας CDS, broking, trading, derivatives, etc.
-Ανακαλύφθηκε ένας Ρούμπενς σε αυτοκίνητο tv περσόνας. Έχω μια υποψία ότι η αυθεντική Mona Lisa θα κοσμεί το καμαρίνι του Γονίδη στο Teatro
-“Δεν ήξερα ότι έχετε Facebook στην Ελλάδα”. Ατάκα ξεχασμένης Ελληνοαμερικανας θείας. Άει πάτα μωρή rewind στην κασέτα του Καζαντζίδη.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...