Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΔΕΝ...





Δεν θα τολμήσω να ανοίξω επιχείρηση στην Ελλάδα (ξανά), με ίδιες εισφορές πάνω από 50€/μήνα. Να δουλέψω θέλω, όχι να γίνω μεγαλομέτοχος των νοσοκομείων, ούτε το φορτωμένο γαϊδούρι της αγοράς.

Δεν θα τολμήσω να ανοίξω επιχείρηση στην Ελλάδα (ξανά), με υποχρεωτικές συνδρομές στα επιμελητήρια. Να δουλέψω θέλω, όχι να γίνω θύμα του κάθε πικραμένου.

Δεν θα τολμήσω να ανοίξω επιχείρηση στην Ελλάδα (ξανά), γνωρίζοντας την ύπαρξη του τέλους επιτηδεύματος. Να δουλέψω θέλω, όχι να γίνω το παιδί της καρπαζιάς. Έχω αξιοπρέπεια.

Δεν θα τολμήσω να ανοίξω επιχείρηση στην Ελλάδα (ξανά), με εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές προς εργαζόμενους πάνω από 20% του μισθού. Να δουλέψω θέλω, όχι να γίνω εισφοροκουβαλητής του ΙΚΑ.

Δεν θα τολμήσω να ανοίξω επιχείρηση στην Ελλάδα (ξανά), με υφιστάμενες 50+ λογιστικές δηλώσεις ανά μήνα. Να δουλέψω θέλω, όχι να γίνω λογιστής.

Δεν θα τολμήσω να ανοίξω επιχείρηση στην Ελλάδα (ξανά), με την υφιστάμενη γραφειοκρατία. Να δουλέψω θέλω, όχι να γίνω μπαλάκι των συμβολαιογράφων/ δικηγόρων/ λογιστών/ δημ.υπηρεσιών.

Δεν θα ζήσω σαν κατάδικος. Προτιμώ να απαρνηθώ τον ήλιο της πατρίδας μου.

παπαηλιου από εδώ

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...