Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τσίπρας, Καμμένος, Μιχαλολιάκος φροντίζουν το μέλλον σας.

Όταν κάποιος δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά που τα ανατέθηκε - πόσο μάλλον όταν έκανε τα πάντα για να του ανατεθεί - δηλώνει την αδυναμία του και αφήνει κάποιον άλλο να κάνει ό,τι μπορεί. Ζητά και συγγνώμη και ελπίζει να μην τον κυνηγά αυτή του η αδυναμία όλη του τη ζωή.
Οι Έλληνες πολίτες σύρονται μέσα σε μια βδομάδα να αποφασίσουν για μια πρόταση των θεσμών χωρίς ενημέρωση, χωρίς διαβούλευση. Με διαζευτικό ερώτημα, χωρίς κανείς να μπορεί να τους δώσει το πραγματικό περιεχόμενο των δύο σκελών της διάζευξης.
Αποδοχή ή όχι της πρότασης των θεσμών, υποτίθεται! Η αποδοχή, αν ισχύει ακόμη η προσφορά, ας πούμε ότι τελειώνει το ζήτημα. Με τη μη αποδοχή, τι γίνεται; Η υλοποίηση της ενδεχόμενης απόφασης μη αποδοχής, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από φορείς ή θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μόνο η έξοδος από το ευρώ μπορεί να είναι επιλογή ΜΟΝΟΝ θεσμών της δημοκρατίας μας.
Στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως θα σεβαστεί την ετυμηγορία. Κομματάκι περιττό, εκτός εάν μόνος του στόχος είναι η παραμονή στην εξουσία χωρίς τις ευθύνες του κυβερνήτη! Είναι αδύνατον να υλοποιήσει απόφαση που δεν την πιστεύει από τη μια - από την άλλη δεν εξαρτάται απ' αυτόν η υλοποίηση.
Το δημοψήφισμα είναι επιλογή εξόδου από το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα. Με όποια προπαγάνδα και να ντυθεί!
Πρέπει να αγωνισθούμε για τη διαφύλαξη της ευρωπαϊκής πορείας. Πρέπει να υποχρεώσουμε με την ψήφο μας την αποδοχή του ευρωπαϊκού μέλλοντός μας.
Σε κάθε πόλη, να φτιαχτούν επιτροπές Ευρώπης. Άμεσα! Να διεκδικήσουμε ισότιμη παρουσία στα μέσα. 
Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας και το μέλλον μας.
Εμπρός λοιπόν! Τι περιμένετε;
Γ.Προκοπάκης/fb

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...