Τρίτη 12 Απριλίου 2011

λεβεντομαλακες

οφειλω να ομολογησω πως οι ανακοινωσεις που κανει κατα καιρους η γενοπ-δεη,εκσφενδονιζουν το ηθικο μου στα ουρανια.υπαρχει καποιος που αντιστεκεται.που κραταει τη σημαια ψηλα.αλλα για κατσε ρε συ.αυτη δεν ειναι η δικη μου σημαια.ειναι αλλα τα χρωματα της.
ανακοινωσιιιις :
"ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ;
ΕΔΩ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ ;"
σαφως και δε λυγισαν.αυτο το εκαναν οι αλλοι που υπεγραφαν τις αυξησεις και τις παροχες στο  ονομα του ελληνικου λαου.
"ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ :

ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ"
να παλι ο λαος.παζαρεμα-ξεπλουλημα οι μαγικες λεξεις που συνταρασουν τα πληθη.οι διαχειριστες της περιουσιας του δημοσιου.βεβαια το κοστος του λειτουργηματος αυτου ειναι κομματι ακριβο για το λαο,αλλα κομματια να γινει.
"«Εκλεκτοί κύριοι»

· Δεν παζαρεύουμε την σιωπή μας στην αρπαγή των λιγνιτών μας.
· Δεν παζαρεύουμε την σιωπή μας στην αρπαγή των υδροηλεκτρικών μας.

· Δεν παζαρεύουμε την σιωπή μας στις μεθοδεύσεις για την νέα αλλαγή στο τρόπο υπολογισμού της Οριακής Τιμής Συστήματος (ΟΤΣ)."
θα σου πουμε ομως τι παζαρευουμε.εχουμε λοιπον :
χορηγεια απο τη δεη της ταξης των 534.000 για "καλυψη ετησιων δαπανων προϋπολογισμου γενοπ-δεη.ακομη 72.000 για "καλυψη δαπανων για μετακινησεις μελων στο εξωτερικο".διοτι η τεχνογνωσια πρεπει να γινει παγκοσμιως γνωστη. συνολο 606.000.
ενισχυση με 2.495.000 ευρω,για την οκδε-δεη (οργανισμος κοινωνικων δραστηριοτητων),της γενοπ.αναπτυξη κοινωνικων προγραμματων 1.885εκατ. και τα υπολοιπα για αναπτυξη σχεσεων εργαζομενων.
σουμα 3.1,πλην τα "κοινωνικα",ισον 1,2 εκατ.ευρω
τι να σου κανουν 1.2;φερε και το δανειο απο τη δεη των 500.000.οχι και να κλεισει το μαγαζι...

"Η απάντηση μας στους «εκλεκτούς κυρίους» που θέλουν το καλό μας είναι ο κ. Ρακιντζής να κάνει την δουλειά του.

Εμείς θα κάνουμε την δική μας που είναι μία και μόνη."
να συνεχισουμε ακαθεκτοι τηρωντας την παραδοση, που θελει μεσα σε μια δωδεκαετια ,
να εχουμε πατριωτικα παρει απο τη δεη,που ειναι επιχειρηση του λαου,30 εκατομμυρια ευρω.
να εχουμε τη δυνατοτητα να συστηνουμε ιδιωτικες εταιριες,κανοντας ξεχωριστες συμβασεις με τη δεη,την οκδε και τη γενοπ.
 
"Με όλες μας, μα με όλες μας τις δυνάμεις θα υπερασπίσουμε τα συμφέροντα της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού."
γι αυτο το λογο ,εξ αιτιας των περικοπων του μνημονιου σε ολους τους κλαδους και την ψιλοκαταστροφη του ιδιωτικου τομεα,η γενοπ πηρε περιπου 100 εκατομ.ευρω για τα ταμεια τους,αυτη και μονο αυτη.βεβαια η δεη δε θα χασει.αυξησε τα τιμολογια και να η μπαλαντζα.συμφωνα με στοιχεια της,περιπου 3.600.000 πελατες θα πληρωσουν τη ζημια.μικρης και μεσαιας καταναλωσης.διοτι ειναι επιχειρηση του λαου.
λοιπον για εσενα μιλαει και τα συμφεροντα σου.θα αναρωτιεσαι κι εσυ οπως κι εγω πότε μπηκαμε στη δεη μαλλον.ε,θα μπηκαμε αφου πληρωνουμε περιπου 1500 ευρω το χρονο το λογαριασμο.που εχουμε δωρεαν ρευμα.ασε τη συνταξη και το εφαπαξ που θα παρουμε.
 
 
"ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Και αυτό γιατί όλα αυτά τα χρόνια ούτε από …… λάθος ούτε ….. τυχαία δεν περάσαμε την πόρτα της βίλας κανενός, δεν ανεβήκαμε στο κότερο κανενός, δεν κολυμπήσαμε μαζί, δεν φάγαμε και δεν ήπιαμε με κανέναν από τους «εκλεκτούς κυρίους».
DVD, CD, βιντεοκασέτες ή φωτογραφίες να τρώμε και να πίνουμε με τους «εκλεκτούς κυρίους» δεν υπάρχουν.
Τις παρέες μας τις προσέχουμε, τις επιλογές μας που είναι επιλογές ζωής τις έχουμε κάνει δεκαετίες τώρα."
με κανενα.σιγα μη τα τρωγαμε μαζι τους.να "καρφωθουμε" κιολας.μονοι μας με τις παρεες μας.αλλωστε για να εκαναν κανενα αστειο να μας κατηγορησουν.ο διακοπτης των συμφεροντων του ελληνικου λαου ηταν στα χερια μας.με εξουσιοδοτηση υπογεγραμμενη με αιμα.κατεβασμα και γεια σας.το γεγονος βεβαια οτι κατεβαιναμε με τις κομματικες σημαιες ηταν για ξεκαρφωμα.δυστυχως μεσα στο σαπιο και στρεβλο τοπιο,ημασταν αναγκασμενοι να σηκωσουμε  παραταξιακες σημαιες.
ειπαμε...επιλογες ζωης.
και τον ρακιτζη να τον βαλουνε εκει που ξερουνε.εχουμε φαει ρακιτζηδες εμεις...και αφεντικα.γιατι μονο εμεις ειμαστε πισω απο τον ελληνικο λαο.
avanti popolo,avanti popolo,avanti popolo...παρακατω δεν ξερουμε αλλα το αισθανομαστε.....οπως και συσωμος ο ελληνικος λαος,ο ελληνικος λαος,ο ελληνικος λαος,ο ελληνικος λαος....χρατς.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...