Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

απο ποια χωρα ηταν ο μινωας; εε;;

ποιος ανοιξε την πορτα πρωτος; ναι,αλλα ποιος πατησε μεσα πρωτος; ναι,αλλα ποιο ηταν η πιο γρηγορη επαφη της μποτας με το εδαφος;
ο γκαγκαριν ηταν ο πρωτος.ο γκλεν εκανε σε λιγοτερο χρονο την περιστροφη της γης.ο γκαγκαριν ηταν ο πρωτος που μιλησε απο το διαστημα.ο γκλεν ηταν ο πρωτος που ξυθηκε στο διαστημα.
οι σοβιετικοι ηταν οι πρωτοι που εμειναν δεκα λεπτα εξω στο διαστημα.οι αμερικανοι ηταν οι πρωτοι που εμειναν εξω κουνωντας το αριστερο ποδι.οι συντροφοι ομως πρωτοι γυρνωντας το σωμα τους αναποδα,σε σταση γιογκι,επαιξαν μπαλαλαϊκα.μετα απο αυτο το πληγμα,οι μουσικοι της σαπιας δυσης,διαπιστωνοντας την παλαιολιθικοτητα της ιμπεριαλιστικης  προπαγανδας του ροκ,αρχισαν να σπανε και να καινε τις κιθαρες τους.αργοτερα με φωτομονταζ,οι ξενερωμενοι θα εμφανισουν τον αμερικανο να παιζει παντσο.
καταλαβες τωρα;αντι να θαυμαζουμε ως ανθρωποτητα τα βηματα αυτα,υπαρχουν ορισμενοι που προσπαθουν ακομη,μετα απο τοσες δεκαετιες,να σου υπενθυμισουν κουνωντας το δακτυλο,πως αυτα ηταν τα ανδραγαθηματα του καθεστωτος."cccp,εγραφε το κρανος."
η σοβιετικη ενωση ηταν ανωτερη διοτι εστειλε πρωτη ανθρωπο στο διαστημα.γι αυτο το συστημα της ηταν ανωτερο.εκτοτε με τη διαλυση της,σταματησαν να κινουνται τα παντα.τα παντα;οχι.υπαρχει ακομη το ελληνικο υποκαταστημα.
βεβαια το συστημα μπορει να εκανε λαθη,ομως οι ανθρωποι που το στηριζαν,απ'οτι γραφουν, ηταν αλλου,ποτισμενοι με ιδεωδη,και ανωτερα ενστικτα.
εδω βρισκεται το τρυκ.το συστημα ειναι σωστο στη βαση του,στην καθημερινοτητα,τον πολιτισμο,τις επιστημες.απλα μερικες φορες οι κεφαλές κανουν λαθη.το ιδιο υποθετω ισχυει και στον καπιταλισμο.ολα λειτουργουν παραγωγικα,εκτος των κυβερνησεων,της cia,του γκουανταναμο,της coca cola κ.λ.π.τι σχεση εχουν οι ανθρωποι;αυτοι παλευουν για τις επιστημες,τον πολιτισμο κ.λ.π.

οποτε τι μας χρειαζονται συντροφοι τα συστηματα,καθως  "καπελωνουν" την αγνη καθημερινοτητα;
ρε κουφιοκεφαλε,θα πει ο ταδε,εαν δεν ηταν το συστημα να πιστεψει και να χρηματοδοτησει,ο γκαγκαριν θα ηταν βοσκος.στην καλυτερη αριστερο μπακ.το συστημα τον ανεδειξε.το συστημα ειχε τη διορατικοτητα να δει οτι ο τυπος ηταν γεννημενος για space oddity.οπως ολο το εθνος για τον επι γης παραδεισο.
νταξει.προφανως για τα 50 χρονια του παραδεισου ( 1917-1967) ,ο κοσμοναυτης κομαρωφ εγινε σκονη στην επιστροφη του σογιουζ,παρα τις αντιρρησεις των κοσμοναυτων και του ιδιου του γκαγκαριν για την αποστολη,καθως το σογιουζ ηταν σαν το διαστημοπλοιο του γκουφη.το εγγραφο του γκαγκαριν,ανελαβε να το παραδωσει στον μπρεζνιεφ  ο τινεφ.φυσικα  εγγραφο δεν παραδωθηκε,αλλα ολοι οι εμπλεκομενοι μετατεθηκαν με δυσμενη μεταθεση,προφανως καπου στη σιβηρια,να εκτοξευουν χαρταετους.
anyway, η επανασταση ομως επρεπε να γιορταστει.και να τηρηθουν οι ημερομηνιες.
χαρακτηριστικη δε ηταν και η αντιδραση του μεγαλου συστηματος,στην κριτικη του γκαγκαριν για το ατυχημα.απο το 1967,ο γκαγκαριν θα πετουσε μονο με αεροπλανο και μονο με συνοδεια πιλοτου.ενα χρονο μετα θα σκοτωνοταν απο πτωση με τον εκπαιδευτη του.

ας ερθουμε ομως στο today.να θεσω και μερικα αλλα ερωτηματα που θα βοηθησουν να καταλαβεις την ανωτεροτητα εναντι της καταϊδρωμενης δευτεραντζας.και ακολουθως με την ιδια οπτικη να αποθεωσεις το συστημα....
απο που ηταν και ποιος εφηυρε πρωτος το ισιωτικο μαλλιων,ποιος το τηλεχειριστηριο,το ποδοσφαιρο,το ανοιχτηρι, τις κουρτινες,τα σπιρτα,τα στρινγκ,τον τριφτη κ.λπ.;
ε;
ποιος;
για την ιστορια,θα σας αναδειξω την ελληνικη σεξουαλικοτητα.ποιος εραστης εφηυρε πρωτος το προφυλακτικο;
 ο μινωας. "¨Έραψε το δέρμα και έφτιαξε μία κύστη, την έβαλε στον κόλπο μιας γυναίκας και με αυτήν την γυναίκα πλάγιασε ο Μίνωας. Οι μολυσματικές ουσίες χύθηκαν μέσα στην θήκη χωρίς να της προκαλέσουν καμία ζημιά."
απο ποια χωρα ηταν ο μινωας;;;;εεεε ;;; κουφαλες.....

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...