Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ο kissinger, η λιανα και ο αϊβαλιωτης

ενας ανδρας μηνυσε το axe, διοτι αν και το χρησιμοποιουσε συνεχως,δε μπορουσε να σταυρωσει γκομενα.παραπλανητικη η διαφημιση, στο καδρο της μοναδικης αληθειας που προσφερει η τηλεοραση.

"χαχαχα, τον παπαρα",αναφωνουν ολοι,γελωντας με την αφελεια του ανδρος.
"μα ειναι δυνατον να πιστευει τις διαφημισεις;"
σαφως ,η διαπιστωση ειναι η σωστη.να το παμε λιγο πιο περα τωρα.
ειναι δυνατον να πιστευεις στην οποια εικονα και λογο που εμφανιζεται στο γυαλι; ή αν θελεις στα μμε;
να αντιμετωπιζεις δηλαδη με σοβαροτητα τους διαφορους "φορεις" και "υπηρετες" του εθνικου και δημοσιου συμφεροντος.να εκλαμβανεις την καταγγελια ή την αποκαλυψη ενος υποτιθεμενου μυστικου δολιοφθορας,μιας αντεθνικης κινησης,ως αγνο πατριωτισμο.τη φαντασιοπληξια και το διανοητικο κενο ως το ανεσπερο φως.τα εθνικα παραμυθια ως την αληθινη παραδοση του γενους..ουφφφ...
διαβαζω και ακουω κατα καιρους, την περιβοητη δηλωση του h.kissinger (1994) περι του δυσκολοκυβερνητου ελληνικου λαου,που πρεπει να αλλαξουν (οι αμερικανοι) τις πολιτισμικες του ριζες για να συνετιστει,δηλαδη τη γλωσσα,τη θρησκεια,την ιστορια του,ετσι ωστε να μην ειναι εμποδιο στα βαλκανια,στην ανατολη,στον παγκοσμιο χαρτη και στα διαστημικα μας σχεδια να προσθεσω εγω.
τι ειναι η ελλαδα μας;ενα τραπεζι στην παραλια,πεντε καρεκλες(που λεει η διαφημιση-να'την παλι) και μια μπυρα μυθος(αλλαζω τη μαρκα).και με την παρεα του μυθου,αποτελουμενη απο εθνομετρες πολιτικους,δημοσιογραφους,ιστορικους και tv-παπαροπερσονες,λεμε ιστοριες.
μια απο αυτες ειναι και η παραπανω.δεν εχει αποδειχθει ποτε,δεν υπαρχει κειμενο να το πιστοποιει.αντιθετα,υπαρχει η δημοσιευση στο περιοδικο "νεμεσις",της smokin' λιανας.τον μακρινο φλεβαρη του 1997.η οποια βασιστηκε σε δημοσιευμα στην αγγλοτουρκικη turkish daily news.το οποιο η κανελλη ισχυριστηκε πως χαθηκε απο τα αρχεια.αργοτερα ενας δημοσιογραφος,ο α.κουρκουλας,ψαχνοντας στην κων/πολη θα δει πως στο φυλλο εκεινης της ημερας δεν υπαρχει καμμια αναφορα.
εκεινη την εποχη ενας νεαρος ονοματι κωστας αϊβαλιωτης εργαζεται ως συνεργατης στο "νεμεσις".η λιανα δεν εχει προσχωρησει στο τιμημενο κκε.ο αϊβαλιωτης εκεινη την περιοδο συμμετεχει επισης σε δημοσιες εκδηλωσεις,εκπροσωπωντας την πολιτικη ανοιξη στην ελλαδα και στο εξωτερικο.
θυμιζω επειδη τυχαια μου περασε απο το μυαλο πως τωρα ειναι βουλευτης στο "λαος".
τσιρκο; οχι.ειπαμε...το axe δε φερνει γκομενες.
ποιοι το τσιμπανε και το αναπαραγαγουν merciless;ποιοι το εχουν ως οπλο στη φαρετρα των επιχειρηματων τους περι αφανισμου του εθνους;
πολλοι.απο θρησκευτικους περιφεριακους ηγετες,πολιτικαντιδες της αρπαχτης,αναλυτες παραμυθιων,ως το γιανναρη και το λαζοπουλο.ειδικα ο τελευταιος,κοιταζει στα ματια τον τηλεθεατη και με αργο τεμπο στην αρχη,δυνατα στο τελος,σε κανει να βαλεις τα κλαματα απο δεος.για τον λιακοπουλο δε το συζητω.εχει ξηλωσει απο τον "ξεσηκωμο" ολους τους νιπτηρες,τους καναπεδες και τα κρεβατια.
και επονται οι αναφορες στα σχεδια διαλυσης της ελλαδας,του αφανισμου,της κονιορτοποιησης του περηφανου ελληνικου γενους.σταυροκοποιουνται οι πιστοι,φτυνουν τον κορφο τους οι νοικοκυραιοι,γεμιζουν πελατεια τα μαγαζια.πουλανε οι φατσες,τα βιβλια,οι εκπομπες σε ραδιοφωνο και τηλεοραση,γεμιζουν τα blogs με πυρινους λογους και τρομερα μυστικα που αποκαλυπτονται για να εξεγερθουν οι ραγιαδες.
μετα το πρωτο πιατο,ερχεται το κυριο μενου και μετα το επιδορπιο.και κατι να ξεπλυνει το στομα.προσφορα του καταστηματος.και στο ενδεχομενο να σας καθισει κατι στο λαιμο,αναλαμβανουμε το χειρουργειο.εχουμε και ιατρικο team καθως και το απαραιτητο νοσηλευτικο προσωπικο.εχουμε και after sales service.με τις υγειες σας.

υ.γ.-το οτι θα υπερασπιζομουν τον kissinger δε θα μπορουσα να το προβλεψω.δε ντρεπεστε που φτανετε σε ενα τετοιο σημειο εναν αγνο και "υποψιασμενο"αγωνιστη;

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...