Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Panic in the streets of Thessaloniki

Οι εχθροί του λαού καταφέρανε ένα μεγάλο πλήγμα στην Δημοκρατία μας χτες. Χρόνια τώρα προσπαθούν να καταστρέψουν τον δημοτικό σύμβουλο της καρδιάς μας, μετέπειτα βουλευτή της καρδιάς μας, κατόπιν νομάρχη της καρδιάς μας και πρόσφατα και περιφερειάρχη της καρδιά μας. Προσπαθούνε με νύχια και με δόντια να καταστρέψουν τον μόνο άνθρωπο που πάλεψε για την Θεσσαλονίκη και για την Μακεδονία μας. Προσπαθήσανε με εκείνο τον τάχαμου οικολόγο τον Τρεμόπουλο, παραμονές εκλογών του 2006 όπου αποκάλυπτε το ένα “σκάνδαλο” μετά το άλλο. Ο Πανίκας το παιδί του λαού δεν είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο, τα σκάνδαλα είναι μπλεγμένα μαζί του.

Ο Panicας είναι το δικό μας παιδί, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τελείωσε η ζάχαρη; ο Πανίκας είναι εδώ. Δεν έχεις σημαία για την 25η Μαρτίου; ο Πανίκας θα σου δώσει. Πλημμύρισε ο τόπος σου; ο Πανίκας θα έρθει επιτόπου με τις γαλότσες σου και το κίτρινο αδιάβροχο. Δεν μπορείς να πετάξεις τον αϊτό σου; Μη στεναχωριέσαι, ούτε ο Πανίκας μπορεί. Φεύγεις Χαλκιδική και ξέχασες να πάρεις νερό για το ταξίδι; Μη στεναχωριέσαι στην Βούλγαρη σε περιμένει ο Πανίκας για να σε ξεδιψάσει; Δεν ξέρεις τι να ντυθείς τα καρναβάλια; Ο Πανίκας είναι μπροστά με τις ενδυματολογικές του προτάσεις. Έχεις πανηγύρι και τέλειωσαν οι αρκούδες; Θα βρει λύσει ο Πανίκας για να γεμίσουν τον χρόνο τους τα κανάλια. Ήρθαν τουρίστες στην πόλη και έχουν αργήσει τα λεωφορεία; ο Πανίκας είναι εδώ να τους υποδεχθεί και να τους διασκεδάσει μέχρι να τους μαζέψουν. Είσαι ο Σβαρτσενέγκερ και έχεις προβήματα; Ο πανίκας θα σε βοηθήσει.Σου τέλειωσε το γιαούρτι; Έχει άφθονο ο Πανίκας.

Ενώ λοιπόν ο περιφερειάρχης της καρδιάς μας ήταν πάντα δίπλα μας, ήρθε η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη, ξέρετε αυτοί που δεν έχουν καταδικάσει κανέναν Πασόκο, να πολεμήσουν την ίδια την Μακεδονία. Ήρθαν και καταδικάσανε το παλικάρι μας γιατί ήταν φιλεύσπλαχνος και εξυπηρέτησε έναν καημένο επαγγελματία που το ανάλγητο κράτος των Αθηνών προέβλεπε ένα εξοντωτικό πρόστιμο.

Γι’ αυτό τον σύρανε στα δικαστήρια ( και για ένα ακόμα αλλά αυτό δεν χρειάζεται να το θυμόμαστε) και τον καταδικάσανε χτες που τα ΜΜΕ δεν δουλεύανε, επίτηδες για να μην ακούσουνε την κατακραυγή του κόσμου. Να μη δούνε μάνες να οδύρονται έξω από τα δικαστήρια, όπου σκίζανε τις σάρκες τους “οϊ, οϊ, καταραμένο Πασοκ, το έφαγες το πουλόπον”.

Τώρα, λένε οι αντίχριστοι, οι γυφτοσκοπιανοί, ότι θα γλυτώσουν από τον Ψωμιάδη. Είστε με τα καλά σας βρε. Ο Ψωμιάδης είναι ιδέα. Ο λαός της Μακεδονίας ψήφισε Ψωμιάδη, Ψωμιάδης λοιπόν θα τους κυβερνήσει. Ένας Ψωμιάδης που δεν μασάει μπρος σε Πασόκους και τους χτυπά όπου τους βρει.
Ο Πανίκας ενδιάμεσα, ως τις επόμενες εκλογές θα κάνει ποδήλατο το πρωί στην παραλία, όπου είναι και τα κανάλια, μήπως και τον πετύχουν τυχαία…

“ΠΑΝΙΚΑ ΖΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΑΤΙΝΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ”

thess.gr

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...