Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

α ρε αλεκα...


αυτο ειναι.τι τραβιεστε και ξαχνεστε βρε πασοκοι.δειτε διπλα σας.για να πω την αληθεια,ουτε εγω το ειχα παρει χαμπαρι.το διαβασα στον senariografos.αλλα ειναι φοβερο.θυμαμαι παλια που το να εχεις αμερικανικο διαβατηριο ηταν κατι σαν υπεροπλο.σε χαμηλοτερη κλιμακα,το να εχεις μαρκα ή δολλαρια σε χωρες ανατολικες ή του τριτου κοσμου,ηταν επισης φοβερη αβαντα.στη σημερινη εποχη,να εισαι πολιτης της ε.ε. ειναι και αυτο ενα αβανταζ.να εχεις την ιθαγενεια χωρας μελους.
λοιπον,να μη τα ζαλιζουμε,ο κομμουνιστης ηγετης της κυπρου,χριστοφιας,βρηκε το χρυσο(golden) αυγο.οποιος μεταφερει στο νησι μεγαλα χρηματικα ποσα μεσω καταθεσεων σε κυπριακες τραπεζες ή επενδυει σε μεγαλα εργα,περα των γνωστων φορολογικων ελαφρυνσεων,θα αποκτα αυτοματως την κυπριακη υπηκοοτητα.πως;ναι και ταυτοχρονα του κρατους μελους της ε.ε.ηδη πολλοι ρωσοι,αραβες και λοιποι εχουν κανει χρηση του μετρου αυτου.καποιος δηλαδη με οικονομικη επιφανεια εκτος των φορολογικων ελαφρυνσεων γινεται και ευρωπαιος.το ξαναγραψα για να το εμπεδωσουμε.
δηλαδη αν δεν ηταν κομμουνιστες στην κυπρο τι θα γινοταν;α ρε αλεκα,μονη εμεινες.αντε και με τη λιανα.α,και τον χαλβατζη.καλα σε αυτο μαζι θα ηταν και ο καρατζαφερης.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...