Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ολ ινκλουσιβ

ποση ηλιθιοτητα ειναι μαζεμενη σε αυτον τον τοπο;
θα μου επιτρεψετε να σχολιασω ενα θεμα που σχετιζεται με το ποδοσφαιρο.το διαβασα τυχαια,σε δηλωσεις του γ.κοντη,ποδοσφαιρικο διευθυντη του αρη.
λοιπον,γνωριζετε για τους πυρσους που αναβουν οι οπαδοι στα γηπεδα.και γνωριζουμε,πως υπαρχει χρηματικο προστιμο.πως ομως καθοριζεται αυτο;εχουμε και λεμε....κατω απο εικοσο πυρσους,η ομαδα πληρωνει ενα αλφα προστιμο.απο εικοσι πυρσους και πανω πληρωνει,ανεξαρτητως του αριθμου που αναψαν.δηλαδη θα πληρωσει το ιδιο,ειτε αναψουν εικοσι ειτε χιλιοι.
δυο εξηγησεις υπαρχουν.
η πρωτη σαφως εχει να κανει με την υπερμετρη βλακεια,ηλιθιοτητα,οτι θελετε βαλτε,του νομοθετη.δηλαδη,πρεπει να δω επειγοντως τη φατσα του.
η δευτερη εκδοχη εχει να κανει με την προηγουμενη επαγγελματικη ενασχοληση του.θα πρεπει να δουλευε σε τουριστικο πρακτορειο.απο εκει "κολησε" την πρακτικη του all inclusive.πληρωνεις ενα χρηματικο ποσο δηλαδη και τρως,πινεις οσο θες.
αραγε αυτο το all inclusive ποτε θα ισχυσει και για τους πολιτες;να πληρωνεις μια παραβαση,π.χ.σφαλιαρες σε τριτο,και να δινεις οσες θες.μα τοση ηλιθιοτητα....

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...