Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

εγω ειμαι ο συντακτης του e-mail της χρεοκοπιας

Μα τι διάολο παθαίνουν οι «νοικοκυραίοι»; Γιατί σας φαίνεται παράξενο που ένας ηλίθιος «μέσος πολίτης », που τον τροφοδοτούν κάθε μέρα με τα αποφάγια της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας και τα χάφτει, όλα τα καταπίνει, χωρίς ποτέ να διαμαρτύρεται, κάθετε και γράφει μια παπαριά καμαρωτή;
Γιατί θα πρέπει αυτό να οδηγεί σε τέτοιο πανικό που να αναγκαστούν οι διωκτικές αρχές και η δικαιοσύνη να χαλάνε τόση ενέργεια και φαιά ουσία ώστε να συλλάβουν έναν που έγραψε μια ( επαναλαμβάνω ) παπαριά καμαρωτή.
Πόσοι από σας δεν παίρνετε στο e-mail σας κάθε μέρα χιλιάδες τέτοιες παπαριές καμαρωτές με προφητείες του Νοστράδαμου και με θεωρίες συνωμοσίας ;
Όσοι έχουν IQ πάνω από 10 τραβάνε ένα ξεγυρισμένο delete. Πόσοι από εσάς έχουν IQ κάτω από 10;

Γιατί τρομάζει την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη μια τόσο ξεγυρισμένη ανοησία; Προσωπικά πιστεύω πως δεν τρομάζει. Την αναγκάζουν να τρομάζει. Ποιοι; Αυτοί που θέλουν ειδήσεις. Που θέλουν να μετατρέψουν μια ( ξαναλέω ) παπαριά καμαρωτή σε σενάριο τρόμου.
Πόσοι αξιοπιστία έχουν όσοι bloggers δημοσίευσαν το e-mail της χρεοκοπίας; ΜΗΔΕΝΙΚΗ.
Ποιοι άλλοι το δημοσίευσαν; Καλά το σκέφτηκες. Εφημερίδες , Πρωϊνάδικα τύπου Αυτιά , ιστοσελίδες που ανήκουν σε παρακμιακούς δημοσιογράφους, και κάτι πατριωτικά σκουπιδομπλόγκ .
Όταν μια τέτοια παπαριά καμαρωτή όπως το email για την χρεοκοπία παίρνει τόσο τεράστια δημoσιότητα και φτάνει να ρυθμίζει τις τύχες της χώρας και του τραπεζικού συστήματος τότε δεν φταίει ο ανόητος συντάκτης αλλά αυτοί που του δίνουν με τις πράξεις τους κύρος.

*Μην έρθει κανείς να με συλλάβει. Δεν λέω που και που γράφω ανοησίες αλλά όχι και τέτοιες
http://www.e-cannibals.gr/blog/

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...