Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Εν Ελλάδι...




Ο κος Καταφερτζόπουλος έχει δικηγορική εταιρία και ανάμεσα στους πελάτες του είναι η μεταλλευτική  "Ελληνικός Χαλκός και Ασημικά L.T.D.". Εκπροσωπεί την εταιρία σε δικαστήρια, σε προσφυγές ανταγωνιστών της και τοπικών κοινωνιών, σε ημερίδες ενημέρωσης και εμφανίζεται σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα.

Κάποια στιγμή ο Καταφερτζόπουλος, αποφασίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του στον αγώνα για την πρόοδο της κοινωνίας. Βάζει λοιπόν υποψηφιότητα με το κόμμα των νεοφιλελευθέρων. Και ναι, το αγόρι εκλέγεται.
Στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας,λόγω της εμπειρίας του ορίζεται  υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η πρώτη του εξαγγελία αφορά τη ρύθμιση των κανόνων εξόρυξης και επεξεργασίας αποβλήτων των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων. Ακολουθούν καταγγελίες για φωτογραφικές διατάξεις και ανεπιθύμητες  πρακτικές. Ο Καταφερτζόπουλος κάνει λόγο για συκοφάντες και χαλκεύματα. 

O Καταφερτζόπουλος θα μπορούσε να είναι τραπεζικός ,συνδικαλιστής, μηχανικός, δημοσιογράφος. Η κυβέρνηση θα μπορούσε να είναι της δεξιάς, της αριστεράς, χαφ, εξτρέμ. Και ο περήφανος ελληνικός λαός  θα μπορούσε να είχε κάτι παραπάνω από την καβατζωμένη  τιμητική θέση του τερματοφύλακα.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...