Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Όλη η χώρα τσίρκο. Το μπάχαλο. Οι παρελάσεις. Τα ΟΥΚ. Το αεροπορικό Άγιο Φως ταξιδεύει ήδη business class. Φταίνε η ξένοι.

Πίσω από τα άγρια συνθήματα που παραπέμπουν σε φαντασιακές εξεγέρσεις κρύβεται πάντα η ολοκληρωτική σκέψη αυτών που όταν καταλάβουν την εξουσία αρνούνται να κάνουν την ελάχιστη δημοκρατική μεταρρύθμιση.

Πέρασε περισσότερο από δυο μήνες και ο πολυσυλλεκτικός-πελατειακός ΣΥΡΙΖΑ αρνείται επίμονα να ακουμπήσει το κάθε λογής παρακράτος, τις ναζιστικές ομάδες μέσα στην Αστυνομία τις οποίες ο ανεκδιήγητος Πανούσης κάλεσε να αυτοδιαλυθούν, τα παραδικαστικά κυκλώματα, το ναζιστικό υπόκοσμο, τη διαπλοκή, τους μιντιάρχες, το μαύρο χρήμα, τους εκμεταλλευτές κηφήνες του παπαδαριού, τους φοροφυγάδες εφοπλιστές, τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά του κρατικού μηχανισμού, τους υπέρογκους στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

Ο εχθρός είναι ένας, δεν ψηφίζει στην Ελλάδα και λέγεται Γερμανία.

Έχει ξεχάσει την απλή αναλογική, την καύση των νεκρών, το σύμφωνο συμβλιωσης των ομοφυλόφιλων, τη φορολόγηση της Εκκλησίας, την εκδίκαση των σκανδάλων της, το χωρισμό της από το κράτος.

Έχει όμως καταφέρει να συνεργάζεται κυβερνητικά με ένα κομμάτι της Ακροδεξιάς, να κάνει πως δεν βλέπει τις ασχήμιες των ΟΥΚ, να πρωτοστατεί σε κιτς εθνολαϊκιστικές φιέστες και να αποσπάσει το θαυμασμό των Μπαλτάκου-Κουρή-Αμβρόσιου-Γιανναρά και τις προσευχές των Ιερώνυμου-Άνθιμου.

Όλα αυτά παράλληλα με τα καμώματα των Βαρουφάκη-Κωνσταντοπούλου, τις φαντασιώσεις των Καμμένου-Κοτζιά, τις αποτυχημένες απόπειρες τριτοκοσμικών οικονομικών ανοιγμάτων και την σχεδόν πλήρη οικονομική κατάρρευση, το άδειασμα των ταμείων και των τραπεζών, τη μη αναστρέψιμη φυγή χρημάτων στο εξωτερικό και την αναστολή κάθε επενδυτικής δραστηριότητας.
laskaratos

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...