Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

το τελειο αλλοθι η υπνοβασια

διαβαζω στην ελευθεροτυπια για μια δικαστικη αποφαση,ενος δικαστηριου της αυστραλιας.η οποια μπορει να αποτελεσει το τελειο αλλοθι για τις παπαριες των προηγουμενων κυβερνησεων.
λοιπον,ενας τυπος ονοματι τρεντ μπομαρ,μετα απο πολυ ποτο,μπηκε σε ενα σπιτι ,οπου και βιασε μια γυναικα.ο ιδιος ανεφερε πως δε θυμοταν τιποτε μεχρι που ο συντροφος της, τον επιασε απο τα ποδια και τον πεταξε εξω.η ιδια η γυναικα ειπε πως επεσε στο κρεβατι να κοιμηθει γυμνη,και ξυπνησε,βλεποντας τον τυπο να κανει ερωτα μαζι της.
η υπερασπιση καταφερε να πεισει το δικαστηριο πως ο εν λογω εχει ιστορικο υπνοβασιας,και οταν κοιμαται δεν εχει συνειδηση του τι κανει.
η γυναικα του μπομαρ,τηρωντας την υπερασπιστικη γραμμη,ειπε οτι θυμοταν περιπτωσεις που σηκωνοταν στον υπνο του και ουρουσε στο κομοδινο ή εκανε μπανιο χωρις να θυμαται την επομενη τιποτα.
λοπον ο τυπος αθωωθηκε,καθως το δικαστηριο εκρινε πως με την υπνοβασια στερειται η συνειδηση.

τωρα βαλτε στο ρολο του μπομαρ τους πολιτικους,στο ρολο της παθουσας την ελλαδα,του συντροφου την κοινωνια και της γυναικας του τον κομματικο στρατο.δε γνωριζω εαν σε μια πιθανη εξεταστικη για την οικονομια,θα μπορουσαν καποιοι να επικαλεστουν -υπερασπιστικη γραμμη-την αποφαση αυτη.οντας φανερα υπνοβατες.να δουμε βεβαια και την αποφαση του δικαστηριου-λαου.προκειται για υπνοβασια ή εσκεμμενη πραξη;

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...