Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

εθνικοι ευεργετες

«Είναι αστείο να σκέφτεται κανείς ότι πήραμε την Ολυμπιακή και έχουμε πρόθεση να την πουλήσουμε», δηλώνει ο αντιπρόεδρος του ομίλου της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος, μία ημέρα μετά το πράσινο φως από Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων. Τι λέει για τράπεζες, οικονομία και την «απόβαση» της Attika στην Κρήτη.

O κ. Βγενόπουλος εξέφρασε την πρόθεσή του να καταστήσει ξανά την Ολυμπιακή Αεροπορία μια απολύτως υγιή, ποιοτική και ανταγωνιστική ιδιωτική αεροπορική εταιρία προς όφελος των μετόχων της αλλά και για την εξυπηρέτηση των αναγκών της χώρας.
Παράλληλα επεσήμνε ότι η MIG δεν πούλησε ποτέ καμία εταιρία της οποίας απέκτησε το μετοχικό έλεγχο και τη διοίκηση.
Ο κ. Βγενόπουλος ανέφερε ότι σύμφωνα με το σχεδιασμό προβλέπεται ότι η νέα Ολυμπιακή να ξεκινήσει την λειτουργία της στις αρχές Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της σημερινής Ολυμπιακής.
in.gr

αυτα δηλωνε ο mr mig την 12/03/09.

μιλησε κανεις για συγχωνευση ή πωληση με την aegian;οσο για το θεμα "μονοπωλειο"ειναι ολα τακτοποιημενα.υπαρχει μια ακομη εταιρια,η athens airways.η οποια με τεσσερα αεροσκαφη εχει μεριδιο σε αγονες γραμμες.προμελετημενη κινηση;τι λετε τωρα;συμβαινουν τετοια;

υπαρχει και το παρελθον με την αγοροπωλησια του ο.τ.ε.;μα ελατε τωρα....

γουστο εχει,που κανανε και διαγωνισμο για το ονομα,το λογοτυπο και τις ενδυμασιες...

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...