Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Μάνα! Όταν μεγαλώσω θα γίνω διάσημος γραφιστεύς (Αιολική διάλεκτος).

http://polsemannen.blogspot.com/

Μέσα στο γενικότερο μπάχαλο που επικρατεί στις αρχές του 21ου αιώνα...

Μέσα στις ωδίνες της πτώσης της Αμερικανικής αυτοκρατορίας και της ανάδυσης είτε μίας πολυπολικής γης με προεξέχοντα τον Κινεζικό πόλο, είτε μίας παγκόσμιας Οργουελιανής δικτατορίας της οικονομικής ελίτ...
Μέσα στην σταδιακή εξαφάνιση σε παγκόσμια κλίμακα αυτού που παλιοί μερακλήδες μάστορες αποκαλούσαν "μεσαία τάξη"...

Λίγο πριν το σύνολο των παγκοσμίων ΜΜΕ ασχοληθούν με τις εκλογές των βλαχοδημάρχων μιας χώρας που οι κάτοικοί της έχουν γίνει στιφάδο επαναπαυόμενοι στις δάφνες κάποιων μακρινών προγόνων...

Η οργάνωση νεολαίας ενός εκ των δύο κομμάτων εξουσίας, του κόμματος των Βένετων και ουχί των Πράσινων προκήρυξε διαγωνισμόν δια το νέον λογότυπον της. (Παρενθετικά τους Ρούσους και τους Λευκούς ουδείς καταδέχεται έστω να τους χέσει).

Επειδής λοιπόν θεωρώ ότι είμαι φύσις καλλιτεχνική, οραματιστική και ρηξικέλευθος, απεφάσισα να προτείνω την δικιά μου εκδοχή του εν λόγω λογότυπου προσαρμοσμένη στα εξής δεδομένα:

1. Την επερχόμενη Νεα Τάξη Πραγμάτων που λέει και ο Alex Jones (Ψοφάω για Τεξανική Ακροδεξιά Μπετοβλακoσύνη).
2. Την ανάπαυσιν σημαντικού τμήματος του πληθυσμού πάνω σε δάφνες παρελθοντικές, με αποτέλεσμα να έχει γίνει στιφάδο (Ψοφάω για Ελληνοκεντρικό Hard Core Death Hellenic Metall Trash σε κανάλια τύπου EXTRA 3).

Ιδού λοιπόν το πόνημα ημών το οποίο θεωρώ ότι αξίζει να κερδίσει το πρώτον βραβείον δημιουργικότητος.(Μεγέθυνση με κλικ)


Σημειολογική ανάλυσις:


Το όμικρον παριστάνεται με τον γλόμπον, την γαίαν, καταδεικνύοντας τον παγκοσμιοποιημένον κόσμον μας.
Τα δύο "Ν" που ακολουθούν έχουν την γραμματοσειράν του σήματος του CNN που δίδει τον ρυθμόν της νέας εποχής.

Το έψιλον είναι το Δελφικόν έψιλον, το μόνον που αναγνωρίζουν οι πραγματικοί Έλληναι Πατριώται, οι πρόγονοι των οποίων ήρθαν στην γη με κοσμοσφαίρας από το αστρικό σύστημα του Σείριου. Μόνο που μετά χάλασε η warp core και από τότες δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ούτε βέσπα. (Τουλάχιστον εμπορικώς επιτυχημένη).

Το Δ παριστά την πυραμίδαν μετά του παντεπόπτου οφθαλμού που βρίσκεται στο πίσω μέρος του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου ΗΠΑ. Κάποιοι λέγουσι ότι είναι σύμβολον νεοταξικόν και ιλλουμινατικόν, δι' αυτό άλλωστε επροκρίθη, αλλά εγώ διατηρώ τας αμφιβολίας μου. Θεωρώ ότι η μόνη λογική εξήγησις είναι ότι οι ιδρυταί των ΗΠΑ ήτο Αιγύπτιοι φανερομουσουλμάνοι και εν κρυπτώ ακόλουθοι της αρχαίας Αιγυπτιακής θρησκείας. Το καταθέτω και το καταγγέλλω.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...