Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

αποτιναξη του ζυγου του μνημονιου

doctor,παραβιαζοντας την απαγορευση σου να γραφω στο blog,χτυπω μανιωδως το πληκτρολογιο,θελοντας να προλαβω τη σκεψη.διοτι εαν αρχισω να σκεφτομαι την παπαρια που συνεφιαζει τον τοπο,θα βαλω κανα βιντεακι απο το γιουτουμπ.διαβαζω λοιπον doc...

"Τα Ιόνια στέλνουν το πρώτο μήνυμα της ήττας του μνημονίου. Όπως ακριβώς ελπίζουμε να ακούμε το βράδυ της 7ηςΝοεμβρίου τα ευχάριστα αποτελέσματα που θα έρχονται απ’ όλη τη χώρα, έτσι και από τώρα, οι «γνήσιες» δημοσκοπήσεις που γίνονται για μη κρατικοδίαιτα ΜΜΕ, φέρνουν ήδη το ελπιδοφόρο μήνυμα της αποτίναξης του ζυγού του μνημονίου."

το γραφει ενας χασαπης και το αναδημοσιευουν τα χαλια της θεσσαλονικης.προφανως με αγωνιστικη διαθεση.θυμιζει τις ενδοξες στιγμες του 21 και του 40.

στην αθηνα οταν εμφανιστουν οι δημοσκοπησεις για τον ψινακη,οι ελεγκτες της τροϊκας θα αρχισουν να μαζευουν τους φακελους τους. φανταζομαι,ηδη αρχιζουν και παιρνουν το μηνυμα.
στον ενδοξο βορρα,με τον πανικα σημαιοφορο,θα παρουμε φορα και θα φτασουμε μεχρι την τραπεζουντα.
και σε πιο local επιπεδο;στο προσωπο του γιωργου λαμδα* και κυρ μανωλη σιγμα*,θα αποτυπωθει η εκδικηση του δοκιμασμενου πολυγυρινου λαου.ζειτε,μας οδηγειτε....
αντε,αρχιζω και γέρνω...κρατηστε το ηθικον ακμαιον.

*ο κωνσταντινος βητα και ο μιχαλης δελτα γιατι χρησιμοποιουν τετοια "επιθετα";και οι δικοι μας μια χαρα καλλιτεχνες ειναι.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...