Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

παραδειγμα αυτοδιοικησης

Κόλαφο για τη διοίκηση Ψωμιάδη αποτέλεσε η τοποθέτηση του πρώην γενικού διευθυντή της νομαρχίας, Αντώνη Ζαρκανέλλα, στη χτεσινή τελετή βράβευσης 53 συνταξιοδοτηθέντων υπαλλήλων.



Ο κ. Ζαρκανέλλας που ως προϊστάμενος στο παρελθόν της διεύθυνσης Περιβάλλοντος της ΝΑΘ είχε εγκρίνει την επιβολή αυστηρών προστίμων σε επιχειρήσεις που δεν τηρούσαν τους όρους περιβαλλοντικής προστασίας και ολοκλήρωσε τη θητεία του ως γενικός διευθυντής της νομαρχίας, χτες αρνήθηκε να παραλάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του νομάρχη, καταγγέλλοντας συνεχείς υπονομεύσεις του έργου του όσο ήταν εν υπηρεσία.

«Δε μετείχα σε καμιά σύσκεψη για τους τομείς τους οποίους επόπτευα. Εμεινα εντελώς αναξιοποίητος, ενώ έπαιρνα περισσότερα κι από πρόεδρο δικαστηρίου», είπε από του βήματος για να προχωρήσει στις ακόμη πιο σοβαρές καταγγελίες ότι αντιμετώπιζε συνεχείς υπονομεύσεις του έργου του από ανθρώπους του περιβάλλοντος του νομάρχη. «Οσες φορές τόλμησα να πάρω αποφάσεις και πρωτοβουλίες βρήκα σοβαρά εμπόδια. Κάποιοι από το περιβάλλον του νομάρχη μονίμως με διέβαλλαν και με υπονόμευαν», είπε. Δεν ανέφερε ονόματα, ανέφερε όμως ότι είχε επανειλημμένα υποβάλει αναφορές, γραπτές και προφορικές στον κ. Ψωμιάδη. Οσο για την τιμητική πλακέτα που επρόκειτο να του επιδοθεί χτες, τη χαρακτήρισε κοροϊδία , αφού κατά τον κ. Ζαρκανέλλα, «δεν έχει ουσιαστικό περιεχόμενο». Ο κ. Ψωμιάδης απέφυγε να δηλώσει οτιδήποτε μετά από αυτά, αν και συνεργάτες του έλεγαν ότι ευχαριστεί τον κ. Ζαρκανέλλα για την προσφορά του.

aggelioforos.gr

κανενα αλλο παραδειγμα;

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...