Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

σιγα τη σπαταλη....

25η μαρτιου.θα αρχισουν οι γνωστοι διαξιφισμοι για το αν το κρυφο σχολειο ηταν τελικα "ανοιχτο",εαν ο ανδρουτσος ηταν αρβανιτης ή ελληναρας κ.ο.κ.το αλλο θεμα θα ειναι εαν πρεπει να γινονται οι παρελασεις,εαν οι φουστες των μαθητριων συναδουν με το πνευμα της επετειου.για την ελληνικοτητα των σημαιοφορων...
μεσα σε ολα αυτα υπαρχει και αυτο.ο συλλογος αποσπασμενων ελληνων εκπαιδευτικων της αυστραλιας εστειλε μια αυστηρη επιστολη στα αρμοδια υπουργεια οικονομικων και παιδειας λεγοντας:"«Με δεδομένη την ιδιαίτερη οικονομική κατάσταση της χώρας μας, υπάρχει επιεικέστερος χαρακτηρισμός για τον επικείμενο ερχομό αξιωματούχων από εκείνο της σπατάλης του δημόσιου χρήματος, καθώς η ελληνική κυβέρνηση ήδη εκπροσωπείται διά του γενικού προξενείου της Ελλάδας».απο την "καθημερινη".συνεχιζοντας καποιος απο αυτους γραφει:"«Πέρυσι είχαν έρθει πάνω από είκοσι άτομα, που ταξίδεψαν bussiness class και όλη μέρα έτρωγαν, έπιναν και ψώνιζαν. Μάθαμε ότι φέτος θα έρθει ένας στρατηγός με τη γυναίκα του και τον υπασπιστή του. Εδώ είμαστε και θα τους υποδεχθούμε καταλλήλως».
αυτα στη μακρινη αυστραλια.διοτι εδω ακομη διαμαρτυρονται καποιοι γιατι δε σταλθηκαν οι ευζωνοι στο εξωτερικο για παρελασεις.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...