Τρίτη 17 Μαΐου 2011

σκάγια στις μολότοφ!

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ στο «Γεντί Κουλέ» κύλησε χωρίς ιδιαίτερα παρατράγουδα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος τι θα συνέβαινε αν η επικράτηση της ομάδας του Αναστόπουλου δεν ήταν καθολική...

Το λέμε αυτό γιατί στα επεισόδια που προηγήθηκαν του παιχνιδιού έξω από το γήπεδο ανάμεσα σε οπαδούς του ΟΦΗ και αστυνομικές δυνάμεις και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε αστυνομικών η ευρηματικότητα των τελευταίων ήταν όχι μόνο επικίνδυνη, αλλά εγκληματική.
Κι αυτό καθώς στις βόμβες μολότοφ και στις κροτίδες που πετούσαν οι οπαδοί των Κρητικών είχαν ενσωματώσει σκάγια κυνηγετικού όπλου! Αυτό αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικός που είχε τραυματιστεί στο πόδι διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Αρχικώς όλοι πίστευαν ότι είχε τραυματιστεί από θραύσματα σπασμένου μπουκαλιού, όμως τελικά διαπίστωσαν ότι στο μηρό και στη γάμπα του είχαν καρφωθεί εννέα σκάγια, εκ των οποίων το ένα αφαιρέθηκε άμεσα, καθώς υπήρχε κίνδυνος και για τη ζωή του!

sentragoal.gr

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...