Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρκελ: Το νέο εθνικό δίλημμα

(Συγκροτείται πατριωτικό αντιγερμανικό μέτωπο)
του Αναγνώστη Λασκαράτου

Ενώ η λίστα Τσίπρα καλπάζει ξεπερνώντας το 4% στην Ιταλία, θεμελιώνοντας έτσι την αφύπνιση και την εξέγερση των έντιμων και αθώων Νότιων ψηφοφόρων των κάθε λογής Μπερλουσκόνιδων, κατά των ιμπεριαλιστών και απατεώνων καπιταλιστών του Βορρά, στην Ελλάδα ο Μακεδονομάχος και Τουρκοφάγος υπερασπιστής των Χόντζα-Κάρατζιτς-Μιλόσεβιτς, επιστημονικός συνεργάτης των πλαστογραφιών του Χουντόδουλου στην παρουσίαση του ρόλου του κλήρου στην Εθνική Αντίσταση, κόλακας του φιλεύσπλαχνου φιλο-Χρυσαυγίτη Αρχιεπισκόπου Κύπρου, τ.Ευρωβουλευτής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο βλάσφημος συν-ομότης του σατανιστή Μιχαλολιάκου  Μανώλης Γλέζος, τέθηκε επικεφαλής (μετά την αδυναμία συμμετοχής του διεθνολόγου-συνωμοσιολόγου κ.Λάκη: ο Κίσινγκερ μας μισεί επειδή «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες…τη γλώσσα, τη θρησκεία,…»), στο τουρλού-τουρλού και κόψε-ράψε ευρωψηφοδέλτιο του αγώνα κατά της νέας Γερμανικής Κατοχής, σε «μια (κατά τον κ.Τσίπρα) αναμέτρηση με ιδιαίτερο πατριωτικό και εθνικό χαρακτήρα» ως ««μεγάλη μορφή της Εθνικής Αντίστασης», που ως ευρωβουλευτής του Ανδρέα Παπανδρέου είχε ξεχάσει να θέσει ακόμη και το εύλογο θέμα του γερμανικού κατοχικού δανείου στην Ευρωβουλή.

Στη νέα αυτή συμμαχία έχουν θέση όλοι οι αντιμνημονιακοί συνομιλητές, φίλοι και σύμμαχοι του πρόεδρου Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, ο sir Β.Μαρκεζίνης (προταθείς για πρωθυπουργός από τη Χ.Α.), o Γ.Τράγκας, ο Μάκης και ο Γιώργος Κουρής, ο Ιφικράτης Αμυράς, ο «Κομιστής», ο Π.Καμμένος, η Ραχήλ Μακρή,  οι προεδρικοί
σύμβουλοι κ.κ. Γ. Αϋφαντής (επί των Εξωτερικών, οι κακές γλώσσες τον χρεώνουν με την τελευταία γκάφα του Τσίπρα στη Θράκη) και Ν. Κοτζιάς (σύμβουλος Τσίπρα και ΓΑΠ, δικηγόρος Φαήλου Κρανιδιώτη και θαυμαστής Σαμαρά: «οι εξωτερικές δυνάμεις και το εγχώριο κατεστημένο, προσπαθούν να πριονίσουν τον Αντώνη Σαμαρά», ‘ΤΟ ΒΗΜΑ’-17.4.2011)

το ακροδεξιό μπλογκ Olympia, ο αρχιεπίσκοπος Λαυρεντιάδη και Κυριακίδη Ιερώνυμος, το Άγιον Όρος (ειδικώς επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής), ο κ.Άνθιμος και ο αντικομμουνιστής δεσπότης της Γόρτυνος κ.Φούντας (αμφότεροι του επιστημονικού συνεδρίου «Αριστερά και Εκκλησία»), ο Ντερτιλή Αμβρόσιος-προσωπικός ιεροκήρυκας του κ.Τσίπρα, ο ιερέων ‘Χρυσής Αυγής’ Νικόλαος ο φιλο-Βατοπεδινός («Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ και την τιμή να συνομιλήσω με τον Σεβασμιότατο…»), ο Φθιώτιδος, Βησσαρίωνος και Αθανασίας Αιγάλεω Νικόλαος («Σεβόμεθα όλα τα πολιτικά κόμματα και μάλιστα εκείνα που είναι μέσα στη Βουλή. … Το κόμμα του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου φαίνεται, ότι ικανοποιεί ένα μεγάλο μέρος ταλαιπωρημένων και αγωνιώντων πολιτών. Ο κόσμος αναζητεί ασφάλεια, κοινωνική γαλήνη, πρόοδο και αξιοκρατία…», «Κύριε Πρόεδρε να προσέξετε την Εκκλησία»-«Το έχουμε υπόψη μας Σεβασμιώτατε»), ο «υπερασπιστής της Μακεδονίας» Λαγκαδά Ιωάννης της Ροτόντας («οι δύο πλευρές-ΣΥΡΙΖΑ, Δεσπότης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σχετικά με θέματα εκκλησιαστικού, κοινωνικού και εθνικού ενδιαφέροντος»), ο Μακεδονομάχος πατριάρχης του Γένους αλλά και «οικολόγος» της «πράσινης» κρουαζιεροπλοϊας, του παγοθραυστικού κλπ, κύκλου της Πάτμου και των Μεγάλων Αρχόντων (Μελισσανίδης, Ψυχάρης, Κόκκαλης, Αγγελόπουλος κλπ),  ο Κωνσταντίνος Γρίβας (σύμβουλος επί των στρατιωτικών), ο Θ.Καρυπίδης και ο Μίκης Θεοδωράκης (της μακαρίτισσας «Σπίθας», ‘όξω οι Τούρκοι από τη Θράκη, η Ρεπούση στη Νιγηρία, οι Εβραίοι είναι στη ρίζα του κακού’).

Και για να εξασφαλιστεί η εκλογική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και να αρπάξει την πλαστή πλειοψηφία του κάλπικου εκλογικού νόμου, που κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ τον πολεμούσε, η Χ.Α. πρέπει να χρηματοδοτείται από το Κράτος (Μ.Γλέζος), οι προφυλακισμένοι βουλευτές της (Λαγός, Παππάς κλπ)  πρέπει να μισθοδοτούνται από τους χρεοκοπημένους φορολογούμενους (σύμπας ο ΣΥΡΙΖΑ), άλλωστε “δεν είναι κλασικό ναζιστικό κόμμα” (Αλ.Μητρόπουλος), και έχει το τεκμήριο της αθωότητας (Ζ.Κωνσταντοπούλου) και «έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» (όταν δεν προφυλακίζει τον Κασιδιάρη-Αλ.Τσίπρας).

Στη χώρα αυτή δεν υπάρχουν πια εσωτερικές διαχωριστικές γραμμές, δεν υπάρχουν παλιάνθρωποι και έντιμοι, εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενοι, Δεξιοί και Αριστεροί, φασίστες και Δημοκράτες, οπαδοί του Μεσαίωνα και του Διαφωτισμού. Σύσσωμοι οι Αστυνομικοί, δικαστικοί, στρατιωτικοί, εφοριακοί, πράσινοι και λαϊκοδεξιοί συνδικαλιστές, ιερείς και μητροπολίτες, πενόμενοι ένστολοι του κοινωνικού μερίσματος, μικροαπατεώνες και φοροφυγάδες, «τυφλοί» που βλέπουν, συνταξιούχοι με κλεμμένη σύνταξη, συγκροτούν το μέτωπο που θα αντιμετωπίσει τη γερμανική επίθεση. Στον αγώνα αυτό ακόμη και οι φονικές κρητικές μπαλωθιές ξεπερνιούνται, κολακεύονται έμμεσα και δεν καταδικάζονται ευθέως, ώστε να μην αποσυσπειρώσουν τον ενωμένο (και οπλισμένο) κρητικό λαό, που όπως βροντοφώναξε ο Πρόεδρος από τη Λεβεντογέννα, “δίνει μπαλωθιά” (defence.net, 24.4) «στους φθαρμένους πολιτικούς» (που τους ψήφιζε απλόχερα και φανατικά). Το νέο ΕΑΜ με επικεφαλής το Μανώλη Γλέζο, ξεπερνά τα τεχνητά και ασήμαντα προβλήματα αυτής της χώρας όπως είναι ο χωρισμός Κράτους Εκκλησίας, οι ιερές φοροαπαλλαγές και απάτες, οι υπερεξοπλισμοί, ο εθνικισμός, ο ρατσισμός, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, τα Φαρμακονήσια, η κτηνώδης κατάσταση στις φυλακές, η νέα ναζιστική απειλή, τα ατομικά δικαιώματα, η διαφθορά, η φοροκλοπή, η φυγή λαθραίων κεφαλαίων στο εξωτερικό, το μαύρο πολιτικό χρήμα, τα ένοχα τραπεζικά δάνεια σε κόμματα και σε ημέτερους, η αρνησιδικία, η ανορθολογική και χαμηλή παραγωγικότητα, η ρύπανση του περιβάλλοντος, τα ρουσφέτια, οι διορισμοί Μπαλτάκου-Σαμαρά-Πολύδωρα κλπ, τα «μυστικά κονδύλια», η διαπλεκόμενη δημοσιογραφία, η αυθαίρετη δόμηση, οι καταπατήσεις δασών κλπ κλπ κλπ και ρίχνεται στη μάχη κατά του ενός και μοναδικού εχθρού της αιωνίου Ελλάδος, του ανέξοδου, θηλυκού μάλιστα, στόχου της Γερμαναρούς  Άνγκελας. Η δεύτερη διαχωριστική γραμμή, μετά από την πρώτη του μνημονίου, βρέθηκε. Όλοι ενωμένοι να πολεμήσουμε «τη μαντάμ Μέρκελ». Οι λαοί της Ευρώπης προσβλέπουν και ελπίζουν στον περιούσιο «λαό του Κυρίου», που έλεγε και κάποιος άληστης μνήμης ρασοφόρος.

roides.wordpress

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...