Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Αντιπολίτευση....


laskaratos
Απέναντι σε μια πάρα πολύ κακή δεξιά πολιτική ηγεσία έχουμε μια πολύ κακή αριστερή Αντιπολίτευση η οποία συγκάλυπτε (με εξαίρεση μια χωρίς συνέχεια δήλωση Δρίτσα) τον προκλητικό τρόπο διορισμού του γιού Μπαλτάκου, την αντιπολίτευση που χειροκροτεί ξεδιάντροπα στη Βουλή τον ακροδεξιό Πολύδωρα, αντί να τον ελέγξει για το διορισμό της κόρης του, την αντιπολίτευση που έχει για συναγωνίστρια τη Ραχήλ Μακρή, η οποία φωνάζει για τους αθώους Χρυσαυγίτες που δικάζονται, την αντιπολίτευση που βουλευτής της, ο Στάθης Παναγούλης, δηλώνει πως συνομιλεί με όλους τους βουλευτές της Χ.Α. την αντιπολίτευση που ο αρχηγός της συναντιέται, και μάλιστα συχνά, με τον προταθέντα ως “υπηρεσιακό” πρωθυπουργό από τη Χ.Α. τον Β.Μαρκεζίνη, την αντιπολίτευση που θεωρεί σύμμαχό της τον Π.Καμμένο, την αντιπολίτευση που ο αρχηγός της και βουλευτές της συνεντευξιάζονται φιλικά με το πλυντήριο της Χ.Α. το δημοσιογράφο Τράγκα, την αντιπολίτευση που ενώ ο αρχηγός της δηλώνει με κάθε ευκαιρία πως εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη (δήλωσε που έκανε και αμέσως μετά τη μη προφυλάκιση των Κασιδιάρη-Παναγιώταρου), έκανε το κορόιδο και δεν πήγαινε
στον Άρειο Πάγο να καταγγείλει το “ασύλληπτο” και την ατιμωρησία των χρυσαυγίτικων μαχαιρωμάτων, την αντιπολίτευση που έκανε πως δεν ήξερε τις επίσημες καταγγελίες του επίτροπου ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ε.Ε. για συνεργασία Αστυνομικών με Χρυσαυγίτες, την αντιπολίτευση που σαμποτάρει τον, έστω ελαττωματικό, αντιρατσιστικό νόμο Ρουπακιώτη και που δεν ανησυχεί για τη μη εφαρμογή του υπάρχοντος, την αντιπολίτευση που απαιτεί να μισθοδοτούνται οι προφυλακισμένοι Χρυσαυγίτες, την αντιπολίτευση που ο βουλευτής της Γλέζος, δηλωμένος φίλος πολλών τυράννων και τυραννιών, καρφώνει στην ακροδεξιά “δημοκρατία” το κόμμα του πως δεν καταγγέλλει “τις Μαφίες των μεταναστών” και επαινεί το φιλοχρυσαυγίτη Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, την αντιπολίτευση που το ηγετικό της στέλεχος Αλ.Μητρόπουλος δηλώνει πως η Χ.Α. δεν είναι “κλασσικό” ναζιστικό κόμμα, την αντιπολίτευση που κατεβάζει φιλοχρυσαυγίτες ακροδεξιούς υποψήφιους και που έχει ακροδεξιούς συμβούλους, την αντιπολίτευση που ο αρχηγός της και οι αυλικοί του επισκέπτονται στη φωλιά του το φιλοχρυσαυγίτη ‘κομιστή’, την αντιπολίτευση που η υποψήφια περιφερειάρχις της της Αττικής, δίνει συνέντευξη σε φιλοχρυσαυγίτικο εκκλησιαστικό μπλογκ και θέλει να εκχωρηθούν αρμοδιότητες εξωτερικής πολιτικής στο φιλοχιτλερικό Άγιο Όρος, την Αντιπολίτευση που ο αρχηγός της συναγελάζεται με φιλοχρυσαυγίτες μητροπολίτες και δηλώνει ψέματα στο εξωτερικό πως η Εκκλησία έχει αποκηρύξει τη Χ.Α.
H αιτία για όλα αυτά είναι η ίδια για την οποία ο Μπαλτάκος κατηγορεί το Σαμαρά, οι ψήφοι, σε ένα χωρίς αρχές και κοινωφελείς στόχους τυφλό κυνήγι του χρυσόμαλλου δέρατος της απόκτησης ή της διατήρησης (η διατήρηση διεκδικείται πάντα και παντού πολύ πιο παθιασμένα) της Εξουσίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει σε απώλειες ψήφων της ΝΔ προς τη ΧΑ., ο Σαμαράς ελπίζει κατά το φίλο του το Μπαλτάκο σε επαναπατρισμό ψήφων.
Η Χ.Α. όμως είναι εγκληματική οργάνωση με πολύ πλούσια δικογραφία (που μπορεί να γίνει ακόμη πλουσιότερη) και πρέπει να διωχθεί από τους έντιμους δικαστικούς οι οποίοι χρειάζονται τη στήριξή όλων των δημοκρατικών πολιτών, πέρα από τις κρυφές σκέψεις των Τσίπρα-Σαμαρά.
Η ακροδεξιά ηγετική ομάδα της ΝΔ θα είχε καταρρεύσει παταγωδώς, αν δεν υπήρχε η παρωδία αξιωματικής αντιπολίτευσης που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον κ.Τσίπρα.
roides.wordpress

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...