Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η εκτόνωση των αποχαυνωμένων πρωτευόντων




1) το άθλημα που γεννήθηκε στα γήπεδα του Ήττον κα της Οξφόρδης και που γαλούχησε την ηγετική τάξη της αυτοκρατορικής Αγγλίας δεν έχει καμία σχέση με το θέαμα που παρουσιάζουν στην χώρα μας 25 σώβρακα που κυνηγάνε αέρα κοπανιστό σ'ένα πετσάκι προκαλώντας την εκτόνωση της καταπιεσμένης λίμπιντο αποχαυνωμένων πρωτευόντων.

2) Η διατήρηση και ο έλεγχος ομάδων φανατισμένων οπαδών αποτελεί την πραγματική απόδοση κεφαλαίου του κάθε "προέδρου" είτε πρόκειται για τον ΑΟ Βαρδουκλκάνας είτε για "μεγάλη" ομάδα. Αυτό έλεγε και ο περίφημος Μυς-ο-αθλητικός λέγοντας ότι και η τελευταία επαρχιακή ομάδα μπορεί να μην εκλέγει πρωθυπουργό αλλά σίγουρα βγάζει τοπικό δήμαρχο. Τότε ο κος Σημίτης εξελέγετο στην Α Πειραιώς.

3) Οι άμεσοι παράγοντες του θεάματος: παίκτες, προπονητές, διαιτητές γνωρίζουν πως πληρώνωνται για να είναι βορά στα ένστικτα της μάζας των θεατών και των επιθυμιών τους. Ακριβώς όπως κάθε εκδιδόμενο άτομο. Επισημαίνω εδώ άρθρο  περί τον κον Σχορτσιανίτη όπου κατά τον σχολιαστή σας έπρεπε να ανέχεται την εξύβριση των παιδιών του χάριν του τραπεζικού λογαριασμού του. Το ίδιο να κάνουν και τα άλλα ανδράποδα του "προέδρου" που ρίχνονται στο πιάτο συγνώμη στο γήπεδο του φιλοθεάμονος κοινού(κοινό= ότι κοινοί τον άνθρωπο κατά το ευαγγέλιο).

Άρα 
α) Η Τούμπα λειτούργησε, ως ώφειλε, ως χώρος εκτόνωσης και κάθαρσης "ψυχών τε και σωμάτων" μέρες πού'ναι. Όλοι το ξέρανε και το αποδέχονται διαχρονικά. Γιατί να τιμωρηθεί;
β) οι πρόεδροι έκαναν ταμείο και συσπείρωσαν τα οπαδικά φουσάτα τους
γ) οι άμεσοι παράγοντες του θεάματος έκαναν αυτό για το οποίο πληρώνωνται γιατί να τιμωρηθούν;
δ) οι θεατές εκτονωμένοι θα γυρίσουν πίσω στην καθημερινότητα τους λιγότερο επιρρεπείς σε βίαιες εκδηλώσεις κατά του κράτους της θρησκείας και της οικογένειας. Εσάς τι σας χαλάει;

Δεν έχει σημασία απο εδω

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...