Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Οι αγανακτίστας


George J. Prokopakis/fb

Τι πρόβλημα υπάρχει με το γκραφίτι στον Άγνωστο Στρατιώτη και τη Βουλή;
Προφανώς κανένα! Τα συνθήματα που γράφηκαν είναι σαφώς μέσα στο πνεύμα των συνθημάτων που ο αγωνιζόμενος λαός έστελνε το μήνυμά του το καλοκαίρι του 2011. Είναι πιο κόσμια, απλώς.
Ούτε μπουρδέλο χαρακτηρίζεται ο οίκος του οποίου διαχειριστής είναι η κα Κωνσταντοπούλου. Ούτε μούτζες, ούτε μεσαία δάκτυλα. Ούτε καν κρεμάλες. Ούτε σβάστικες. Πολύ πιο κόσμια, πολύ πιο ήπια. Οι αγανακτίστας εμφανίζονται πιο εκλεπτυσμένοι.

Στο δεύτερο από τα σποτ της Επιτροπής Αληθείας (με θήτα όχι ταυ) Χρέους, η κα Σακοράφα εμφανίζεται να καταθέτει από το βήμα της Βουλής την άποψη πως το αίτημα για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους γεννήθηκε και ωρίμασε από τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού το καλοκαίρι του 2011. Είχαν βγει μπουρδελότσαρκα φασιστρόνια, χτιστοί χρυσαυγίτες, μαζί με παπάδες, ψεκασμένους και γραφικούς και γέννησαν, παρά φύσιν, τον κύριο με το λαχανί πουκάμισο, τα γερμανικά σανδάλια με τις κάλτσες στο καταχείμωνο. Εγκυμοσύνη τριών ετών - τα γαϊδούρια βγαίνουν σε δέκα μήνες, το αυγό του φιδιού λέτε να παίρνει τρία χρόνια;
Δεδομένου πως το trailer της κας Σακοράφα έχει τις ευλογίες της κας Προέδρου, είναι ακατανόητη η αντίδραση της τελευταίας που έστειλε συνεργεία για να σβύσει τα συνθήματα.
Φοβάμαι πως το αρραγές μέτωπο για τη διαγραφή του χρέους έχει ρήγματα. Απαιτείται η εγρήγορση των δημοκρατικών παπάδων με τις βυζαντινές σημαίες και των φασιστόμουτρων που εκθειάζει ως γονείς της επιτομής της δημοκρατίας μας η κα Σακοράφα για να αποτραπεί η κλιμάκωση της προβοκάτσιας και το εν εξελίξει πραξικόπημα.
Εκτός βέβαια εάν οι ενέργειες της κας Προέδρου της Βουλής αποσκοπούν στο να αποδοθούν οι τοίχοι του κοινοβουλίου στους διαδηλωτές του 2011 για να μεταφέρουν το πραγματικό νόημα: μπουρδέλα, κρεμάλες, σβάστικες. Στην περίπτωση αυτή, όλοι οι εθνοπατριώτες συντασσόμεθα ψυχή τε και σώματι με την Πασιονάρια και τη Ζαν ντ' Αρκ.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...