Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

τη respentza ή το www.a.matsas.blogspot ;

το προβλημα που παρουσιαστηκε στη respentza ειναι γνωστο σε ολους.αρκετοι ετρεξαν να υπερασπιστουν το blog.μερικοι αδιαφορησαν.καποιοι σαν και του λογου μου,το αντιμετωπιζουν εξ αποστασεως.προσοχη,αυτο δε σημαινει απαξιωση.απλα το θεωρω γελοιο, για τους πρωταγωνιστες της κλησης και της συμμορφωσης,να ασχολουνται με ενα τετοιο θεμα.με γυριζει δεκαετιες πισω.
βεβαια,εγω δε τραβαω και κανενα ιδιαιτερο ζορι,σε αντιθεση με τον γιωργο.που αναγκαζεται να παιξει ενα παιχνιδι,που λαμβανε χωρα καιρο πριν.
τι του λεει ο αξιοτιμος εισαγγελεας; ελα και κανε το ρουφιανο,να δουμε ποιος ειναι πισω απο το "τρομερο" σχολιο.
ας προσπερασουμε το απορρητο της google κ.λ.π.πραγματα που εχουν ειπωθει χιλιαδες φορες.
ας προσπερασουμε και την ελλειψη νομοθεσιας στη χωρα μας για τη λειτουργια των blogs.
ας αφησουμε την απορια για το αν ο λειτουργος ειχε τη δυνατοτητα να  πεταξει την καταγγελια στον αερα πισω απο την πλατη του.ή να αναγκαζεται να ασχοληθει με την υποθεση παραλληλα με μια καταπατηση ενος τετραγωνικου αγροτικης γης.
παρε την περιπτωση ενος καφενειου.εκει μεσα λεγονται διαφορα για πολλους.εαν καποιος ακουγε τις φημες που αφορουσαν την προσωπικοτητα του,με τη ιδια λογικη,θα εκανε μηνυση στον ιδιοκτητη του καφενειου.ο εισαγγελεας θα τον καλουσε και θα του εριχνε την "καμπανα",προς γνωσιν και συμμορφωσιν.πως σου φαινεται αυτο;
με μια αλλη εκδοχη,θα τον αναγκαζε να ονοματισει τα ατομα που διεδιδαν τις φημες.
ο ιδιοκτητης θα αλλαζε αμεσως το ονομα του σε "αρτεμιος ματσας ο β΄" και στο καφενειο θα εμπαινε μονο ο αερας.καθοτι τετοια ομορφα πραγματα μεταδιδονται και γινονται trend,σε λιγο χρονικο διαστημα,η συναντηση των ανθρωπων θα γινονταν μονο στην εκκλησια.
σου ερχεται καμια εικονα καποιου,σαν σκια,να χαμογελα; καλα σου ερχεται.
σου ερχονται κι αλλα.απο εδω και περα θα σηκωνεις το χερι σου,θα λες το ονομα και τη διευθυνση και μετα θα μιλας.σα το μυρμηγκακι τολμησε να πεις κατι,να καταγγειλεις κατι.τολμησε να αναφερεις τη λεξη γαϊδαρος,μουχλα,μπαρμπα και αλλα τετοια προσβλητικα.τολμησε να αναφερεις τη λεξη κατασπαληση,διεφθαρμενος,κρατικοδιαιτος.καλα αμα πεις "λαμογιο",δημευεται η περιουσια σου και θα περιφερεσαι με πισσα και πουπουλα στην αγορα.
να τελειωνουμε.
οταν ηρθαν τα παντελονια στη χωρα μας,τους ανθρωπους τους "εκοβε" και εβγαζαν τις φουστανελες για να τα φορεσουν.εκτος βεβαια μερικους γραφικους που φορουσαν φουστανελα και απο επανω φρακο,για να δηλωσουν εναν περιεργο νεοελληνικο πολιτισμο.πατεντα.
το διαδικτυο και το bloggin΄ ειναι προϊοντα ενος εφυεστερου πολιτισμου,για την ωρα.αντιγραψτε τι ισχυει για αυτα σε αυτες τις χωρες και μη μας πρηζετε.καντε το τωρα και μην αφηνετε σε καθε εισαγγελεα να αποφασιζει στα τυφλα.και καθε πικραμενο να δημιουργει ιστοριες και φανταστικες μαχες.
εαν θελετε φουστανελα,να μας το πειτε επισης.να ξερουμε τι φορουν σε αυτη τη χωρα για να προγραμματιστουμε αναλογα.
τωρα που το σκεφτομαι,ενα παντελονι για κατω και εκεινο το ωραιο ασπρο πουκαμισο με το κοκκινο γεματο χαντρες γιλεκο,θα ταιριαζε.με μποτες ιππασιας και καοϋμποϊκο καπελο.και μπεμβεδια.ασπρη.chinese chic.
σοβαρευτειτε...........

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...