Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Το χρήμα δεν σαπίζει, τα μυαλά σαπίζουν


Ευθύμης Μαραμής/eyedoll.gr
Η βία όπως ακριβώς την περιγράφει ο κύριος Γιαννίτσης στο άρθρο του, υπάρχει εδώ και 30 χρόνια στη χώρα. Δεν είναι ούτε καινούρια, ούτε πιο ωμή από την προϋπάρχουσα.
 Απλά οι προκάτοχοί της ήταν επαγγελματίες και όχι ατζαμήδες με μολότοφ.
Τα Δεκεμβριανά του 2008 έχουν επαναληφθεί με τη δολοφονία Καλτεζά σε μικρότερη έκταση, αλλά με παρόμοια μορφή.
Του 2008 υποκινήθηκαν από τα ΜΜΕ και από συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα, τα οποία φλερτάρουν σήμερα με την εξουσία. 
Δανεικά υπήρχαν στα 80s όμως και οι κοινωνικές ευαισθησίες πήγαιναν περίπατο κρυμμένες πίσω από το lifestyle που αναπτυσσόταν γοργά.
Τώρα η γύμνια της βίας μας παγώνει, γιατί υποβόσκει κοινωνική αναταραχή λόγω ανέχειας. 
Σημειώνω και την ανικανότητα των αρχών να αντιμετωπίσουν επί 30 χρόνια τη 17 Νοέμβρη, η οποία έγινε "θρύλος" και πότισε με μίσος τα μυαλά μιας ολόκληρης γενιάς.
Μια γενιά που μεγαλοποίησε στα μάτια της την τρομοκρατία και τη θεώρησε ως αυτονόητη και ανίκητη, λόγω των "κατορθωμάτων" της συμμορίας των Ξηρών. 
Η 17 Ν έδρασε ανενόχλητη, έγινε πρότυπο και ξεφτίλισε τις Αρχές, μέχρι που έσκασε μια βόμβα στα χέρια της.
 Βέβαια, δεν περιμένω από κανέναν της παλαιάς φρουράς των πολιτικών να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη.
Τέτοιες αναλαμβάνουν μόνο οι
τρομοκράτες με επιστολές στα ΜΜΕ, των οποίων αυτοί ήταν διευθυντές για χόμπι μετά τα υπουργικά τους καθήκοντα.
Σαν σχολιαστές πλέον, κατηγορούν τα πάντα εκτός από τα λάθη τους.
Λογικό, Έλληνες πολιτικοί, Έλληνες πολίτες.

Να σας πω κάτι, ας κάνουμε μαζί κοινό μέτωπο κατά του φασισμού.
Πώς όμως;
Με τα μελανιασμένα πρόσωπα, με τις κατάρες εκατέρωθεν, με το πατρονάρισμα της τρομοκρατίας και με τις τράνζιτ δεξαμενές προς τη Χρυσή Αυγή;
Με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι χθες (;) να προσκυνάει τους τρομοκράτες και με τους Ναζί να μπάζουν στο Κοινοβούλιο δολοφόνους Ελλήνων μεταναστών στη Γερμανία;
 Πολύ πιο εύκολα θα κάνουμε έναν εμφύλιο, παρά κοινό μέτωπο κατά του φασισμού.

Την ευαισθησία μας τη θάβουμε κατά την καθημερινή στοχοποίηση ανθρώπων από συγκεκριμένο γνωστό site τρομοκρατών, το οποίο απειλεί με "μαεστρία" ανθρώπους που δεν "γουστάρει".
Στο όνομα της ελευθερίας που αυτόκλητα πατρονάρουν τα φασιστοειδή αυτά άτομα, τρομοκρατούν καθημερινά πολίτες και όλοι οι διανοούμενοι της δημοκρατίας, το κάνουν γαργάρα με ξυλόπροκες.
Οπότε, είναι απολύτως φυσιολογικό στη δημοκρατική Ελλάδα, η σκιώδης ‘υπουργός δικαιοσύνης’ Ζωή Κωνσταντοπούλου, να έχει υπερασπιστεί με φανατισμό τους βομβιστές τρομοκράτες των Πυρήνων της φωτιάς, μιλώντας για πολιτική εξόντωση.

Έτσι ακριβώς έμπασε στο κοινοβούλιο μας ο Μιχαλολιάκος τους νεοναζί.
Ποιους λέω; 
Τον Matthias Fischer, που ήρθε με τον «ρεπόρτερ» του Sebastian Schmaus.

Ποιος είναι ο Matthias Fischer;
Ο Matthias Fischer είναι προεξέχον μέλος της οργάνωσης Freies Netz Süd (FNS), συνιδρυτής της Fränkischen Aktions Front (FAF) που έχει τεθεί εκτός νόμου λόγω της φιλοναζιστικής δράσης της το 2004, ιδρυτής της κίνησης «Άρια Ελπίδα» και φίλα προσκείμενος στη νεοναζιστική ομάδα «Εθνικοσοσιαλιστικό υπόγειο» (NSU), οργάνωση που και αυτή συνδέεται και με το κόμμα (NDP)!

Ποια είναι η οργάνωση Freies Netz Süd (FNS); 
Είναι οι αποσπασθέντες το 2008 νεοναζιστές, από τους κόλπους του νεοναζιστικού κόμματος της Γερμανίας NPD, διότι το NPD εξέφραζε…μετριοπαθείς θέσεις σε σχέση με τις τοποθετήσεις της FNS!

Ποιο είναι το NSU; 
Είναι η ομάδα, που μέλη της θα δικαστούν τον Απρίλιο για τις δολοφονίες συνολικά 9 αλλοδαπών, μεταξύ των οποίων ένας Έλληνας, ο 41χρόνος Θεόδωρος Βουλγαρίδης από το Μόναχο, που το 2005 πυροβολήθηκε εξ επαφής (όπως και όλοι οι άλλοι) διότι απλά ήταν ξένος.
Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το ίδιο που σκότωσε και όλους τους άλλους, ένα Τσεχικό περίστροφο. 

Ο εν λόγω κύριος, Matthias Fischer, δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετείχε σε προπηλακισμούς και επιθέσεις εναντίον Ελλήνων μεταναστών, από τα εκεί λεβεντόπαιδα που ξεβρομίζουν τον τόπο τους.
Θεωρεί αδέλφια του τους νεοναζιστές στο Χένινγκσντορφ της Ανατ. Γερμανίας που μαχαίρωσαν τον Έλληνα εστιάτορα Τάσο Δαλακούρα το 1997, αλλά και τους υπευθύνους της δολοφονίας, το 2003, των αδελφών Πέτρο και Στέφανο Κ., 22 και 23 χρονών αντίστοιχα.

Τα στοιχεία προέρχονται από τον Γιώργο Ευτυχίδη και ευχαριστώ τον Γιάννη Μπαντέκα, από τον οποίο άντλησα την πληροφορία.

Ποια είναι η χώρα στην οποία κατοικούμε, τι στο διάολο συμβαίνει και 700.000 άνθρωποι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, τι πάει τόσο στραβά και η αξιωματική αντιπολίτευση συμπεριφέρεται σαν τους τρομοκράτες των Βου Που;

Έστω και κάπως αργά, ίσως αντιληφθούμε το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκαλέσει στο μέσο Έλληνα ο Λαζόπουλος.
Όχι γιατί φταίει αυτός, αυτός την δουλειά του έκανε.

Γιατί απλά, ο μέσος Έλληνας έχει τον Λαζόπουλο που του αξίζει.
Γιατί ο μέσος Έλληνας έμαθε να αποδέχεται την τρομοκρατία των Ξηρών, να την κάνει πρότυπο, να θεωρεί ότι η χούντα δεν τελείωσε το 73 και να κατεβαίνει στις πλατείες παρέα με τα "παιδιά" στο ρυθμό που έδιναν τα επαναστατικά εμβατήρια του Αλ τσαντίρι νιούζ.

Κάπως έτσι κάηκε η Αθήνα και η δημοκρατία το 2008.
Ανάλαφρα και "υπέροχα" μέσα στον πολιτισμό της επίπλαστης ευμάρειας και στην πλέμπα της αντίληψης του Λάκη.
Του κάθε Λάκη, Λαζόπουλου και μη.

Την ίδια στιγμή το Σ.Τ.Ε. μέσα σε αυτήν την απίστευτη πόλωση, με τα κόμματα του κοινοβουλίου να φέρονται σαν μωρά παιδιά, στέρησε από τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν και φοιτούν σε Ελληνικά σχολεία, τη δυνατότητα να αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια.

Είναι σημεία των καιρών αυτά.
Σημεία της σήψης, του ανορθολογισμού και της διάρρηξης του κοινωνικού μας ιστού.
Είναι η πραγματική κρίση της κοινωνίας μας, μακράν χειρότερη της οικονομικής.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...