Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ψεκασμένοι μάρτυρες

Υπάρχουν αρκετοί και συνάμα σοβαροί λόγοι, που οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα,πως αυτή η χώρα που λέγεται Eλλάδα, δε θα καταφέρει ποτέ να ξεφορτωθεί αυτή την κατακόκκινη λάμπα έξω από το πλατύσκαλό της.(πενιά εδώ).
Οι σοβαροί θεσμοί χρειάζονται σοβαρούς ανθρώπους για να λειτουργήσουν και να αποδόσουν.
Παρακολουθώντας όμως το ιλαροτραγικό σήριαλ που ονομάζεται "προανακριτική λίστας Lagarde", καταλήγεις να αλλάξεις κανάλι βλέποντας το 4ε, το γνωστό της εκκλησίας.
Μη φοβάσαι, η αντίδραση σου να επικαλεστείς τον παντοδύναμο,είναι μια κοινότυπη πράξη που την ασπάζονται πάρα πολλοί.

Ενας απο αυτούς είναι ο ο Χρήστος Αθανασίου, πρώην τμηματάρχης της Διεύθυνσης Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών, καλεσμένος του "dancing with the judges".
Δήλωσε λοιπόν ο guest: «η υπόθαλψη της διαφθοράς έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται υπουργείο Οικονομικών. Λέγονται υπουργοί. Στην αυλή τους είναι οι διεφθαρμένοι».

Xειροκροτήματα, ιαχές, κουφάλες έρχονται κρεμάλες, η Ζωή αρχίζει να φουντώνει ηδονικά από μια περίεργη έξαψη, ο Καπερνάρος βλέπει όραμα με τη τήβεννο του ανώτατου δικαστή της χώρας στο κεφάλι του,όταν ξαφνικά......

ο Χρήστος Αθανασίου τους αποκάλυψε ότι έστειλε αναφορά για όλα αυτά τα θέματα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο γιατί όπως είπε, «πιστεύω ότι είναι ο μόνος θεσμός που μπορεί να αντιμετωπίσει τη μασονία που μας κυβερνάει σήμερα. Εγώ έχω αυτήν την αντίληψη. Πιστεύω ότι πολλά πράγματα δεν είναι τυχαία».


Εκείνη την ώρα αγαπητέ τηλεθεατή, εμφανίζεται το γνωστό πάνινο σκηνικό με τον καραγκιόζη με μια διαμονισμένη έκσταση-έκστανο attidute να φωνάζει χορεύοντας:
όπα (τρις),έλα κολλητήρι θα τους τρελάνουμε όλους, όπα(τρις).

Ακολουθεί η γνωστή διαφήμιση με το θαυματουργό σουτιέν.
Καλά αυτοί ακόμη δεν ξεπούλησαν; πόσα έχουν ρε γαμώτο μου...  

Κλείνοντας την εκπομπή μας, επανερχόμενος, το απόγευμα της Πέμπτης, στην Προανακριτική επιτροπή για να απαντήσει σε ερωτήσεις των βουλευτών, ξεκίνησε ενημερώνοντας τη Βουλή για τα «75 μασονικά σχήματα» που κυβερνούν τον κόσμο.
Οχιιιι,να καθίσει η Ζωή να τον ακούσει και να του κάνει ερωτήσεις και για τα 75.Οι δυο τους.
Παράκρουση....τη δευτέρα το πρωί ας τους ανοίξουν. 



0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...