Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

να ΄χαμε να λέγαμε...



Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν τις αιολικές επενδύσεις που ζήτησε ο Τσίπρας στη Βουλή


Στη συνεδρίαση της Βουλής σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για το αγροτικό ζήτημα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, κρατώντας ένα έγγραφο από την Deutche Bank Λονδίνου, κατηγορούσε την κυβέρνηση επειδή δεν «ανάβει» το πράσινο φως για τη λειτουργία αιολικού πάρκου στην Πελοπόννησο.

Πέραν από την... γκάφα με τον «λάθος» Ακερμαν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνώριζε πως εννέα βουλευτές του κόμματός του, με ερώτηση προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Ανάπτυξης, είχαν ταχθεί εναντίον του «φαραωνικού σχεδίου για εγκατάσταση Β.Α.Π.Ε. στην Πελοπόννησο», μέρος του οποίου θα ήταν και η πρόταση της Deutche Aeolia για κατασκευή αιολικού πάρκου στην περιοχή.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονταν στην ερώτησή τους σε μια ομιλία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη σε Φόρουμ πολιτών για την ενέργεια, στην οποία είχε αναφέρει πως στόχος του είναι η αδειοδότηση Β.Α.Π.Ε. από τις 2.000MW που είναι να φτάσει τις 8.000MW και πως θα ανέθετε σε ιδιώτες την εγκατάσταση του δικτύου μεταφοράς της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας.
πηγη

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...