Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Δεν τα ξέραμε αυτά, αλλά τώρα που τα μάθαμε...

«Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις.
Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».
 Ο ευκλεής Αντώνης Ρουπακιώτης πρέπει να έπαθε... χρυσαυγέ, γιατί τέτοια δήλωση -ακόμα και να είναι αλήθεια- δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Στην ανάγκη αν ήθελε να πει την αλήθεια μπορούσε να πει απλά «πίεζαν οι Αχέπανς και αμερικανική οργάνωση B’nai B’rith» και άσε τους άλλους να λένε ποιοι είναι οι Ελληνοαμερικανοί και ποιοι οι σιωνιστές. Υπάρχει  όμως και η θεωρία συνωμοσίας. Ότι ο Ρουπακιώτης έβγαλε την υπόθεση γιατί η Αριστερά δεν θέλει τη Χρυσή Αυγή να βαρέσει διάλυση, αφού εκτιμά ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των ψήφων θα πάει στη Ν.Δ.

 Τώρα η Χ.Α. θα μπορεί να λέει ότι στην Ελλάδα την πολιτική υπαγορεύουν οι Εβραίοι. «Το είπε μέχρι και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης». Και γιατί το είπε; Τον ρώτησε κάποιος συγκεκριμένα; Όχι. Το είπε για να είναι τα πάντα on the record; Τότε θα το έλεγε το καλοκαίρι. Το είπε μπας και μετά την αποκάλυψη οι ψηφοφόροι πουν:
«Δεν τα ξέραμε αυτά, αλλά τώρα που τα μάθαμε, θα ψηφίζουμε ΔΗΜΑΡ. Ε, Αρχοντούλα;». Δεν έχει λογική. Έτσι. Το είπε. Και με κάτι τέτοια δεν μοιάζει αρκετά επιστημονικό το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» «Οι Εβραίοι έφτιαξαν τον καρκίνο». Συνοδευόμενο μάλιστα από τις επιστημονικές διαπιστώσεις του Γερμανού γιατρού Ryke Geerd Hamer, ηλικίας 78 ετών. Του οποίου έχουν αφαιρέσει την άδεια από το ’86, τον έχουν βάλει δύο φορές φυλακή στη Γερμανία και μία στη Γαλλία για θανάτους ασθενών του, το 2007 τον διώξανε από την Ισπανία και τώρα πιθανόν μένει στη Νορβηγία.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό γιατί ο Γιάννης Σγουρός είπε ότι θα δώσει 7 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό για τη Λεωφόρο. Πιο πριν είχε πει ότι θα δώσει 20  εκατομμύρια στην ΑΕΚ. Είπε επίσης ότι θα δώσει και 15 για το μπάσκετ του Πανιωνίου. Οι άλλοι έχουν πάρει. Και αν κάποιος νιώθει αδικημένος, ας βγει να φωνάξει. Ισχύει η φράση του Σωκράτη Κόκκαλη. «Είμαστε ενάντιοι να παίρνουν όλες οι ομάδες βοήθεια από την Πολιτεία». Όσο για τα λεφτά είναι από το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής και όχι από τα ΕΣΠΑ, όπως άλλωστε έχει πει ο Σγουρός. Καθαρά είναι τα πράγματα, ο πολίτης κρίνει και ψηφίζει. Με την κρίση και την πολιτική ωριμότητα που τον οδήγησε να στείλει στη Βουλή τον Μπαρμπαρούση, τον Πάντζα και τον Χαϊκάλη.

Η κρίση χρειάζεται για να μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματα της στιγμής. Τα αστέρια που κοσμούν τη σημερινή Βουλή βγήκανε επειδή ο κόσμος είχε θυμώσει στα πάνω και τα κάτω Συντάγματα και ήθελε να τιμωρήσει τους πολιτικούς. Βγάζοντας καινούργια πρόσωπα τα οποία δεν έπρεπε να μοιάζουν με πολιτικούς. Το πέτυχε μια χαρά. Μου θυμίζει τις  υστερίες που συχνά πιάνουν τους οπαδούς, που επειδή η ομάδα τους έναν χρόνο δεν πήγε καλά, λένε: «Ρε διώξτε τους όλους και βάλτε μέσα τα παιδάκια από τις ακαδημίες που πονάνε τη φανέλα, να παίξουν μπάλα». Όποιος το κάνει, σώθηκε. Το έκανε πέρυσι η ΑΕΚ και έπεσε στη Β' Εθνική. Ακούτε κανένα να λέει ότι αυτός το έλεγε να παίξουν με τα «πιτσιρίκια του Βλάχου»; Μόκο... Και κανένας δεν μπορεί να τους ζητήσει ρέστα. Την ευθύνη την έχει  ο παράγοντας και αν άγεται και φέρεται από τον κόσμο, θα πατώσει. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην πολιτική.
Αντώνης Πανούτσος / sportday.gr

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...