Σάββατο 17 Απριλίου 2010

goldman sucks

εχει κανεις κεφαλαια προς χρηματιστηριακη επενδυση;αν ναι πονταρετε -κερδοσκοπικα- κατα της goldman sachs.ειναι μια επενδυση χαμηλου ρισκου και κεφαλαιου με καλη αποδοση.

"Το αργόσυρτο ράλι που εκτυλίσσεται από τις αρχές του έτους στη Wall Street ήρθε να διακόψει ως κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η γνωστή SEC, κατήγγειλε την Goldman Sachs για απάτη και, συγκεκριμένα, για...εξαπάτηση επενδυτών, στους οποίους πουλούσε εν γνώση της δομημένα χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα χάσουν την αξία τους.

Η είδηση, όπως ήταν αναμενόμενο, βύθισε στα τάρταρα τη μετοχή της Goldman, συμπαρασύροντας και τους υπόλοιπους τραπεζικούς τίτλους που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε δίνη ρευστοποιήσεων."
greece-salonika.blogspot.

Η αγωγή έρχεται λίγες ημέρες πριν η κυβέρνηση Ομπάμα καταθέσει στη Γερουσία το νομοσχέδιο για την ενίσχυση των μηχανισμών ελέγχου της αγοράς. «Οι γίγαντες της Γουόλ Στριτ ακόμη κερδοσκοπούν αδίστακτα με δανεικά λεφτά», τόνισε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνικό μήνυμά του ο αμερικανός πρόεδρος. «Αν δεν αλλάξουμε όσα μας οδήγησαν στην κρίση, είμαστε καταδικασμένοι να την επαναλάβουμε», είπε ο κ. Ομπάμα
tanea.gr

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...