Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

να τρελαινεσαι...

ειναι να μενεις αφωνος.ειναι μερικες φορες που διαβαζεις προτασεις και προβληματισμους ανθρωπων και μενεις καγκελο.ειναι μερικες φορες που επιβεβαιωνεται το χαμηλο επιπεδο ορισμενων,που τους δινει ο κοσμος τη δυνατοτητα του επικεφαλη.
αντιγραφω απο respentza:
ο δήμαρχος Σταγείρων - Ακάνθου, Μιχάλης Βλαχόπουλος, φαίνεται ικανοποιημένος, ενώ οι ενστάσεις του επικεντρώνονται στην ονομασία του νέου δήμου. «Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, αφού δεν πέρασε το σχέδιο να γίνουν μόνο τρεις δήμοι στη Χαλκιδική.Οσο για την ονομασία του δήμου «Αριστοτέλης», παρόλο που σεβόμαστε το όνομα και το πρόσωπο που χαρακτηρίζει την περιοχή μας, δημιουργεί προβλήματα, καθώς δεν αποτελεί γεωγραφικό προσδιορισμό. Είμαστε ένας τουριστικός δήμος που χρειάζεται γεωγραφικό προσδιορισμό», σημείωσε ο κ. Βλαχόπουλος.

τωρα τι του λες;υπαρχει βεβαια η εκδοχη που λεει,βαζουμε ενα "προβλημα" στο τραπεζι,ετσι ωστε να μη φαινεται η χαρα μας και να δειξουμε ανησυχοι.περα απο αυτο ομως μου προξενει εντυπωση,η επιχειρηματολογια για την ονομασια.του χαριζανε γαϊδαρο και τον κοιταζε τα δοντια.
η καλυτερη ονομασια προφανως θα ηταν "δημος ανατολικης χαλκιδικης".ετσι οι τουριστες θα χτυπουσαν την ονομασια στο google και θα εβγαινε με τη μια.τι πιο ευκολο.ενω το "αριστοτελης" ποιος το "χτυπαει";

περίπου 1.550.000 για aristotelis. (0,17 δευτερόλεπτα) λεει η google.

να τους χαιρεστε,να τους χαιρομαστε.για μια ελλαδα νεα!με ισχυρους παραγοντες.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...