Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

γιουργια στον ταβα με τα κουλουρια

θα σκασετε ρε! αφηστε και κανεναν αλλο.τι πραμα ειναι αυτο;εκτος εαν υπαρχει αναγκη.δε "βγαινει" το παιδι.κουπονια τωρα!να αγορασουμε ολοι.βασανιζεται το παλληκαρι μεσα στα καπνα....τι γελοιοι ειναι ρε π.... μου.


"Ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός διόρισε τον... εαυτό του γενικό διευθυντή της συνεταιριστικής καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΕ ΑΕ.
Η απόφαση του ελεγχόμενου ουσιαστικά από τον ίδιο ΔΣ της καπνοβιομηχανίας, που απασχολεί σε μόνιμη βάση περί τα 55 άτομα και εποχικά περί τα 375, πάρθηκε σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΣΕΚΕ την περασμένη Παρασκευή.

Μέλη του ΔΣ έλεγαν χθες στο «Εθνος» ότι η τοποθέτηση αυτή μπορεί να είναι νομότυπη. Δεν ήθελαν, όμως, να απαντήσουν αν υπάρχει πολιτικό και ηθικό ζήτημα. Ο ίδιος ο Αλ. Κοντός ήταν υπάλληλος στη ΣΕΚΕ και διετέλεσε διευθυντής του εργοστασίου της στην Ξάνθη το διάστημα 1989-2000.
Μέντοράς του υπήρξε ο ισχυρός άνδρας της ΣΕΚΕ, Δημήτρης Κουνατιάδης, επί πολλά χρόνια γενικός διευθυντής της συνεταιριστικής βιομηχανίας, ο οποίος τον βοήθησε σημαντικά στην πολιτική του ανέλιξη και στην εκλογή του ως βουλευτή από το 2000. Τον περασμένο Απρίλιο δημιουργήθηκε «κενό» στη ΣΕΚΕ μετά τον θάνατο του Δ. Κουνατιάδη.

Μέλη του ΔΣ έλεγαν στο «Εθνος» ότι ο ίδιος ο Αλ. Κοντός ήταν αυτός που ζήτησε να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή της ΣΕΚΕ, υποβάλλοντας και τυπικά το σχετικό αίτημα στο ΔΣ, στο οποίο ανέφερε ότι αυτή θα είναι αμισθί. Οπως όμως διευκρίνιζαν, η απόφαση που πήρε το ΔΣ να τον τοποθετήσει στη θέση του γενικού διευθυντή προβλέπει πλήρεις αποδοχές."
ethnos.gr

βαλε τωρα πως η σεκε κατεχει ποσοστο στη σεκαπ,πως η προταση πειραιως εχει να κανει και με τους συνεταιρισμους που εχει μεριδιο η αγροτικη τραπεζα και ιδου το λαμπρο μελλον του πρωην υπουργου αγροτικης αναπτυξης.βεβαια δεν ειναι το αντιστοιχο του μπλερ που ανελαβε συμβουλος της jp morgan,του κανταφι και της "πρασινης" Khosla Ventures,αλλα τουλαχιστον εχει εξασφαλισει τα φουμαρα.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...