Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

η ιστορια της Α

βγηκαν τα αποτελεσματα.στην ταξη επικρατει αναβρασμος.εξεταζουν τα γραπτα τους,αλλοι μιλανε μεταξυ τους,αλλοι κοιτανε απο το παραθυρο,αλλοι κανουν ηδη σχεδια για το μελλον.ολοι ομως ριχνουν και μια κρυφη ματια στην εμφανισιμη και ναζιαρα Α.μεταξεταστεα  στο τεστ,καθως οτι σπερνεις θεριζεις.θα επρεπε να το ξερει εφοσον ηταν της δουλειας.
ατυχησασα ομως.ολα αυτα τα χρονια γυρνουσε περα δωθε,με αναξιοπιστους γκομενους.οχι οτι οι αλλοι ειχαν καλυτερες επιλογες,αλλα τουλαχιστον προσεχαν και τον κωλο τους.η μπριοζα κυρια,ολα αυτα τα χρονια,εδινε τον καλυτερο της εαυτο σε ολους και πολυ περισσοτερο στον παντοτινο της ερωτα.της πιατσας αυτος,την αντιμετωπιζε παντα οχι ως ξεχωριστη προσωπικοτητα,αλλα ως "προικα".βγαιναν εξω μαζι, μα το λογαριασμο τον πληρωνε παντα αυτη.χρωστουσε ο προικοθηρας σε δικες του ατασθαλιες και μαγκιες,ξεχρεωνε η κορασιδα.επιδοτουνταν ο γαμπρος και οι κολλητοι του,στο ταμειο αυτη.
αλλα και στο σχολειο τα πραγματα δεν ηταν καλυτερα.αλλαζοντας συνεχως καθηγητες,αιθουσες,θρανιο,η προσαρμογη καθε φορα γινοταν ολοενα και δυσκολοτερη.ειδικα με τους καθηγητες η κατασταση ειχε φτασει στο απροχωρητο.ο καθενας με τη δικη του υλη,τις δικες του σημειωσεις,το δικο του προγραμμα διδασκαλιας.
και στο σπιτι η κατασταση μια απο τα ιδια.τις ελευθερες ωρες της ασχολουνταν με τις δουλειες του σπιτιου,φροντιζοντας ολους τους κηφηνες του οικου της.ολοι θελανε κατι παραπανω απο αυτην ακομα κι οταν την εβλεπαν να πεφτει εξαντλημενη απο την κουραση και την ορθοστασια.σταχτοπουτα,ενα πραγμα.
νομοτελειακα,η κορασιδα απετυχε στις εξετασεις.τωρα καλειται ο γαμπρος να τη βοηθησει να ξεπερασει την αδυναμια της και να προχωρησει.οι θετοι γονεις του ομως,δε θελουνε να ξερουνε για αυτην.του το ειχαν επισημανει αρκετο καιρο πριν.she's no good του ειχαν πει.και θα πρεπει απο εδω και περα να τη συντηρησεις για ενα χρονικο διαστημα μονος σου.δε βγαινουμε,βρες μια λυση.

τοτε ο γαμπρος λοξοκυταξε σε εναν αλλο συμμαθητη.αυτος ειχε περασει το τεστ με διαφορα τριχας.ηταν και αυτος ψιλοαναξιοπιστος,με αστατη ζωη.αλλα ηταν και μακρινο σοϊ."να του την πασαρω" σκεφτηκε ο γαμπρος.εκει ομως εναντιωθηκαν οι αλλοι συμμαθητες και φιλοι.
"ρε συ αυτος δεν εχει να φαει,χρωσταει στην πιατσα,προχθες δανειστηκε απο τον ταφ ταφ για να τη βγαλει το σ/κ."δεν ειχαν και αδικο.
ο γαμπρος ειναι αρκετα προβληματισμενος πλεον.οχι οτι δεν εχει κατασταλαξει στο τι θα κανει.απλα τωρα πρεπει να πεισει την ατυχησασα κορασιδα,να πουλησει κανενα χρυσαφικο,κανενα μπιζου,για να καλυψει ταμειακα τα φροντιστηρια.το σχεδιο ετσι θα εχει επιτυχια.αφου σουλουπωθει και περασει τις εξετασεις,θα τη βγαλει στην πιατσα.ουτως ή αλλως τη βαρεθηκε τοσα χρονια.παρασιτεψε γι αυτον.θα τη "στρωσει" και θα την ξεφορτωθει.ωραια περασαμε,ευχαριστω,σου βρηκα καινουργιο γκομενο,να εισαι καλο κοριτσι και ολα θα πανε καλα.θα δεις,πιστεψε με...

το περιστατικο συνεβει στην  τελευταια ταξη φοιτησης του greek school of economics,κατα τη διαρκεια των εξετασεων του ιουλιου.το g.s.e. στεγαζεται σε ενα διατηρητεο καπου στην αθηνα.οι επομενες εξετασεις το σεπτεμβριο.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...