Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ποια βουλευτής φορούσε πουλόβερ - βελονάκι;


Οh! My God! Tι είναι αυτά που αντικρίζουν καθημερινά οι μακιγιαρισμένοι σε smoky style οφθαλμοί μου; Οι κυρίες του Ελληνικού Κοινοβουλίου παίρνουν θέση μάχης στα πάνελ πρωινών και βραδινών ενημερωτικών εκπομπών. Ντυμένες με outfits τα οποία φαίνεται ότι έχουν επιλέξει με προσοχή. Το αποτέλεσμα σίγουρα απογοητευτικό. Ταγιέρ, πουλόβερ , φορέματα και αξεσουάρ για… κάθε γούστο. Τα περισσότερα από αυτά μοιάζουν σαν να έχουν «πεταχτεί» μέσα από το σεντούκι της πτωχής, πλην τιμίας Φατμαγκιούλ! Τι συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών! Οι μπλούζες και ασορτί ζακετάκια μοιάζουν σαν να έχουν πλεχτεί με βελονάκι. Και δεν μιλάμε βέβαια για τα fashionable «βελονάκια» των seventies… Τα περίφημα crochet. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Ιγγλέση χάρισε εξαιρετικά μαθήματα στιλ με την ενδυματολογική της επιλογή. 
Καλεσμένη σε βραδινή εκπομπή επέλεξε πουλόβερ σε γκρι αποχρώσεις το οποίο μάλλον θα πρέπει να είχε δανειστεί από την ντουλάπα της μαμάς της.

Ούτε ακόμα αυτή η κ. Παπαρήγα του… πολυαγαπημένου στον ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Κ.Ε. δεν θα είχε προχωρήσει σε τέτοιου είδους ενδυματολογικές επιλογές.Το πουλόβερ της κ.Ιγγλέση θα μείνει πραγματικά στην ιστορία. Όπως και το κατσαρό μαλλί το οποίο μόνο οι γνωστές «φυσούνες» των hair dressers μπορούν να δημιουργήσουν.


Σίβυλλα

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...