Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Tι έγινε;;;;

Αφωνος! Τι στο διάολο κάναμε τόσα χρόνια; ούτε σαν τον Τερλέγκα; 
Που ακούγαμε πως υπάρχει ως trash φιγούρα της θεσσαλονίκης και ως μορφή του underground σκυλάδικου, κάπου στην αρχή των 90's;
Γιατί δεν πήγαμε κι εμείς σ'αυτό το party;


''Ο Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani, είναι ένας... βαθύπλουτος άνδρας που οταν βάλει κάτι στο μάτι τίποτα δεν τον εμποδίζει να το αποκτήσει. Εδώ και λίγες μέρες του ανήκουν 6 νησιά του Ιονίου από το σύμπλεγμα των Εχινάδων. 
Ένα από αυτά του το πούλησε ο γνωστός καλλίτεχνης Βασίλης Τερλέγκας ο οποίος είχε αγοράσει το νησί το 1990!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο καλλιτέχνης μιλώντας σε δημοσιογράφους, είχε αγοράσει το νησί το 1990 από μια Αμερικανίδα. 
«Δεν σκόπευα να επενδύσω περαιτέρω στο νησί, άλλωστε ποτέ δεν ήμουν Ωνάσης(LOL!!!), ωστόσο τότε οι δουλειές μου πήγαιναν καλά και ήθελα να επενδύσω κάπου» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής και πρόσθεσε: 
«Οι τίτλοι ιδιοκτησίας του μάλιστα είναι γραμμένοι πάνω σε πάπυρο. Η συγκεκριμένη το είχε κληρονομήσει απ’ ό,τι ξέρω από την οικογένειά της, η οποία φαίνεται πως αποτελούσε τους πρώτους ιδιοκτήτες του από το 1824. 
Το είχα δει από φωτογραφίες και λόγω της πολύ χαμηλής του τιμής, που δεν θα ήθελα να σας αποκαλύψω, αποφάσισα να το αγοράσω. 
Από κει και πέρα, το νησί είναι νόμιμο, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες που το πιστοποιούν και πάνω σε αυτό μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις» κατέληξε ο κ. Τερλέγκας.Πρόκειται για το νησάκι Σωρός(φωτογ.) με έκταση 330 στρέμματα. 
Το υψηλότερο σημείο του νησιού είναι 31 μέτρα και βρίσκεται δυτικά της Αιτωλοακαρνανίας ενώ διοικητικά ανήκει στον Νομό Κεφαλληνίας.''
η δήλωση στο greece-salonika.blogspot

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...