Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

αγιος βασιλης alive 'n' kickin'

το πολιτικο συστημα συχνα εκφραζεται μεσω των πρωταγωνιστων του και αυτων που εχουν αναλαβει τη θεση του ρολιστα.αρκετες φορες ειναι αντικρουομενες οι θεσεις και πραγματικα φαινεται οτι αυτη ειναι η αμυνα του.αλλες φορες φανταζει δικαιο και λογικο και μετα απο λιγο μεταμορφωνεται σε σκληρο και ακατανοητο.μεσα απο αυτη τη συγχυση που δημιουργει,κερδιζει χρονο και εγκυροτητα.
το συστημα εχει ξεκαθαρες θεσεις μονο στην κορυφη της πυραμιδας του.στη βαση και στα μεσαια στρωματα,διαχεονται οι μισες αληθειες.καπου ομως κατι ξεφευγει παντα για να γινονται οι συγκρισεις.

"αυτοί που καταριώνται το μνημόνιο, πολύ απλά θα ήθελαν κάποιος να μας δανείσει χωρίς όρους και προϋποθέσεις και αυτός που το κάνει αυτό ονομάζεται "Άγιος Βασίλης" και υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για την ύπαρξή του".
δεν ενδιαφερει εαν αυτος που το ειπε ειναι ο παγκαλος.βεβαιως εκφραζει μια αληθεια.κατανοητο απο ολους.ασχετως των λογων που οδηγηθηκαμε εκει.

ερχεται ομως ο ξυνιδης,αναπληρωτης στο περιφερειακης αναπτυξης και ανταγωνιστικοτητας και λεει:
«Το τραπεζικό σύστημα παρουσιάζει σημεία γήρανσης και δεν παίζει ρόλο που πρέπει να παίξει. Και η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου πήρε σημαντικές πρωτοβουλίες για να έχουν ρευστότητα οι επιχειρήσεις. Και όμως τα χρήματα δεν έφτασαν σε αυτές. Το τραπεζικό σύστημα δεν ανταποκρίθηκε. Εκεί τώρα θέλει πρόνοια σε σχέση με τα εργαλεία που φτιάχνουμε ώστε να είναι ελκυστικά για όλους, και όποιοι στην αγορά δεν κάνουν αυτό που οφείλουν να κάνουν, ως εκ του προορισμού τους, να παρεμβαίνει η πολιτεία. Δεν είναι δυνατόν η πολιτεία να φροντίζει να μην υπάρχουν προβλήματα στο τραπεζικό σύστημα και οι τράπεζες να ενδιαφέρονται μόνον για τη ρευστότητά τους».

λοιπον αγιος βασιλης υπαρχει και εχει μεταμορφωθει σε ελληνικο κρατος.στη σημαια του ανετα θα μπορουσε να υπαρχει η φιγουρα του αγιου.
διοτι μεχρι τη σημερινη εποχη,αυτο που ξερει ο καθενας ειναι πως ασυστολα το συστημα στη χωρα μας,τροφοδοτει διαφορους στη κορυφη της πυραμιδας.ειτε τραπεζες,ειτε οργανισμους.ειτε μεγαλες κρατικες επιχειρησεις.και οποιος μου πει τους ορους και τις προϋποθεσεις,κερδιζει ενα prive dinner με τον αγιο βασιλη.ευκαιρια για μπιζνες...

3 βγηκαν μπροστα:

Ανώνυμος είπε...

Wow that was unusual. I just wrote an very
long comment but after I clicked submit my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again.
Regardless, just wanted to say wonderful blog!


Also visit my blog post ... Megan

Ανώνυμος είπε...

First of all I would like to say great blog! I had a quick question that I'd like to ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your mind before writing. I have had a hard time clearing my thoughts in getting my thoughts out there. I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints? Cheers!

Feel free to visit my blog post ... web Site

ο αλλος είπε...

hi there!
nothing complicated,just let your thoughts runnin free to your fingers.
when you finish, all you have to do is to read again what you have just written.
after 5 min if you don't like something,delete and write again.

thanks for the visit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...