Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

οχι στο μνημονιο,ναι στον ψωμιαδη

Έκκληση στους πολίτες να καταδικάσουν το Μνημόνιο στην κάλπη, συνδέοντας ευθέως το αποτέλεσμα των εκλογών με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, με συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.
ωραια.με αλλα λογια σε αυτες τις εκλογες,οι οποιες πρεπει να εχουν τοπικο χαρακτηρα,δεν πρεπει να ψηφισει ο κοσμος προσωπα για τα οποια εχει μια ποιο αμεση γνωση,δεν πρεπει να ψηφισει για προτασεις,δεν πρεπει να ψηφισει για την ποιοτητα που νομιζει ο καθενας πως πρεπει να εχει ενα δημοτικο συμβουλιο.
πρεπει να ξεφυγει απο τη λογικη της αναδειξης καινουργιων προσωπων,καινουργιων τροπων αντιμετωπισης προβληματων.θα πρεπει να μην καταδικασει με τη ψηφο του τους κακοδιαχειριστες και τους λαοπλανους απατεωνες.το "λαοπλανους" ελεγχεται.
δε θα πρεπει να ενδιαφερει κανεναν η διαχειρηση του "καλλικρατη".οπως επισης ποσο ικανος θα ειναι ο καθε νεος δημαρχος και το συμβουλιο του,να αντιμετωπισει τα οποια προβληματα δημιουργηθουν με το καινουργιο οργανογραμμα του καθε δημου,αν υπολογισουμε τις μεταταξεις των υπαλληλων.ουτε για το ποιος θα χρησιμοποιησει και με ποιο τροπο τα καινουργια λογιστικα προτυπα που θα πρεπει να εχει ο καθε τοπικος τετοιος οργανισμος.
θα πρεπει λοιπον να ξεχασουμε το χαρακτηρα αυτων των εκλογων.τον αυτοδιοικητικο.
ενταξει λοιπον πειστηκα.αυτη τη φορα θα ψηφισω κατα του μνημονιου.θελω ομως να μου βρειτε μια ημερομηνια οπου θα ψηφισω κατα των κομματοσκυλων,των συνδικαλιστων,των διευθυντων οργανισμων,των πολεοδομιων,των ελεγκτικων μηχανισμων,των απατεωνων διαχειριστων του δημοσιου χρηματος.πως ειπατε;αυτο μπορω να το κανω σε καθε εκλογικη διαδικασια;οκ.
το καταλαβα,αυτη τη φορα θα ψηφισω ψωμιαδη και γκιουλεκα που ειναι αξια παλληκαρια και ειναι και κατα του μνημονιου.εαν ημουν αθηναιος θα ψηφιζα και τον κακλαμανη.αλλα ρε συ,αυτον δεν τον στηριζει και το λαος;και αρκετους αλλους;δεν ψηφισε ο καρατζαφυρερ υπερ του μνημονιου;ο αβραμοπουλος ,ο δημας και αλλοι τι εννουσαν οταν επαιρναν θεση υπερ;οι ντορικοι υποψηφιοι που θα στηριχθουν απο το κομμα ειναι κατα ή υπερ;η ντορα,το εχω τσεκαρισμενο αυτο υστερα απο πολυ σκεψη,ειναι υπερ.
με μπερδευετε.τελος παντων θα το δουλεψω μονος μου και θα βρω μια δικαιολογια.ουτως ή αλλως αυτα τα τσιτατα εμενα με πιανουν.θα κανω και αντισταση ως πατριωτης.και αφου βγει ο ψωμιαδης θα τους το τριψουμε το μνημονιο στα μουτρα.venceremos!!

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...