Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

το u.f.o και ο αρχηγος

"Είναι γεγονός: εξωγήινα πλάσματα κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Κι όχι μόνο είναι γύρω μας αλλά έχουν εισβάλει (ήδη από το 1948) και σε βρετανικές και αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις προκαλώντας δολιοφθορές στο πυρηνικό οπλοστάσιο".

πηγη εφημεριδα εθνος.

γελατε;κακως.συμβαινουν τετοια φαινομενα με την απαραιτητη παραλλαγη και στην ελλαδα.σκοπο εχουν να αποδομησουν το ελληνικο πολιτικο συστημα,μεταφεροντας την κριση στους κολπους της ε.ε. και του παγκοσμιου συστηματος.δωσε βαση....

πριν απο χρονια ενα τετοιο εξωγηινο πλασμα,με μορφη καλογερου,εμφανιστηκε στο προσκηνιο.ψαχνοντας για μια αρχη στο σχεδιο του,βρηκε ενα χρυσοβουλο,οπως αυτα που υπεγραφαν οι κατακτητες οθωμανοι,το οποιο παραχωρουσε την κυριοτητα μιας λιμνης στο μοναστηρι που τον τοποθετησαν τα αλλα εξωγηινα συντροφια.αστραψε το προσωπο του με τη γνωστη διαγαλαξιακη φωτεινοτητα.

αποφασισε λοιπον να χρησιμοποιησει τη λιμνη για εμπορικη δραστηριοτητα και να μπερδεψει το συστημα και την κοινωνια.το γεγονος οτι λιμνες.ποταμια κ.λ.π. θεωρουνται δημοσια περιουσια μη εκμεταλλευσιμη,δε τον πτοησε.καλεσε ενα σωμα ελεγκτων και ανεπτυξε το πλανο του ως εξης.τους ρωτησε εαν στη λιμνη δημιουργουσε μια μπιζνα,ποσο θα την κοστολογουσαν υποθετικα.70 εκατομμυρια του ειπαν.
να λοιπον το κολπο.αγανακτησαν και οι κατοικοι με το υποτιθεμενο project οποτε,μερος δευτερο.

απευθυνθηκε στους πολιτικους της εποχης με το εξης ερωτημα:
κυριοι εχω μια εκταση που μου ανηκει(;) και δεν μπορω να την εκμεταλευτω.μα τι λετε δεσποτα;ειναι δυνατον;εμεις ειμαστε εδω,αλλωστε εφερες και την αγια ζωνη στο προεδρο.στη διαρκεια το μετανιωσαν μα ηρθαν οι αλλοι.αυτοι ηταν πιο αποφασιστικοι.προχωρησαν αμεσως σε εξευρεση λυσης.
εφοσον χανεις απο την υποτιθεμενη επενδυση που υποθετικα θα κανεις σε χωρο που υποθετικα μπορεις να εκμεταλευτεις, βρηκαμε τη λυση.
ποσο ειναι το υποθετικο ποσο που χανεις απο την υποθετικη επενδυση;τοσο.
ανταλλαγη.το υποθετικο ποσο με ενα πραγματικο ανταλλαγμα.ακινητο,κινητο οτι θελεις.μονο την ευλογια σου πατερ.
ο εξωγηινος χαμογελασε κατω απο την πλουσια γενειαδα του.το σχεδιο πετυχε.δεν τον ενδιεφερε πραγματικα η αξια .τον ενδιεφερε το μπαχαλο.και οντως,αυτοι που τον βοηθησαν καλοπροαιρετα,βρεθηκαν αργοτερα στα σχοινια της πολιτικης ζωης, να σφυροκοπουνται αδικως απο τους αντιπαλους.χασανε την εξουσια.ομως...

ομως εμφανιστηκε μετα απο καιρο ο αρχηγος των ατακτων,ενας πολιτικος με ορμη και πειθω,να βαλει τα πραγματα στη θεση τους και να αποκαλυφθει το υποχθονιο σχεδιο του εξωγηινου.με τη βαρυτητα μιας και μονο επιστολης ξεκαθαρισε τα πραγματα και διελυσε τη βρωμια που κυριευσε τη χωρα.
τωρα ολοι αρχιζουν να στοιχιζονται πισω απο το μεγαλο ανδρα του παρελθοντος.πανω στο αλογο αυτος,πεζοι οι ακολουθοι.η μεγαλη πορεια για την καθαρση και την αληθεια ξεκινησε...
ο εξωγηινος - δεσποτας περιμενει με κομμενη την ανασα το διαστημοπλοιο να τον παρει.τη δουλεια του την εκανε.ας ερθει ο επομενος...

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...