Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ποσο κοστιζει ενας σκλαβος;

η δημοσιογραφος: ενταξει, η ζωηρη συζητηση ειναι εγγυημενη εδω οπως παντα,οπως ανεβαινουμε στο επιπεδο μακρο και μιλαμε για εμπορευματα.συνχιζοντας εδω στο στουντιο με τον προσκεκλημενο μας michael o'donohue,επικεφαλη των εμπορευματων στην four continents capital management.και συνδεομαστε επισης με τον brent lawson απο την lawson frisk securities.

-brent lawson: ειναι χαρα μου να βρισκομαι εδω.

-δημοσ.: ειναι καλο που σας εχουμε μαζι μας brent.
  τωρα,κυριοι συναδελφοι,brent,που θα πανε φετος τα χρηματα σας;

-b.l. : λοιπον δαφνη,προσφατα μειωνεται ολο και περισσοτερο το φυσικο αεριο και το
πετρελαιο κι  ετσι ριχνουμε τα διχτυα μας λιγο πιο μακρια.μας αρεσει πολυ το θεμα των ανθρωπων.
εαν κοιταξετε σε ενα μακροπροθεσμο γραφημα,οι τιμες ειναι σε ιστορικα χαμηλα επιπεδα και ομως η παγκοσμια ζητηση για καταναγκαστικη εργασια εξακολουθει να ειναι πραγματικα ισχυρη.
ετσι,αυτο ειναι ενα σεναριο που εμεις πιστευουμε οτι πρεπει να κεφαλαιοποιησουμε.

-δημοσ.: michael,ποια ειναι η γνωμη σου για το θεμα των ανθρωπων;θα σας ενδιεφερε;

-m.o'd.: ω σιγουρα.το μεγαλυτερο πλεονεκτημα μη εθελοντικης εργασιας ως περουσιακο στοιχειο ειναι η ατελειωτη προσφορα.δεν ειμαστε ετοιμοι να μεινουμε απο ανθρωπους.δεν υπαρχει αλλο εμπορευμα σαν κι αυτο.

-b.l.: δαφνη,εαν μου επιτρεπεις να σας επιστησω την προσοχη σε ενα πραγμα,αυτο ειναι οτι τα ιδιωτικα επενδυτικα κεφαλαια εχουν ηδη αρχισει να ερευνουν το θεμα.και αυτο μου λεει οτι αυτη η αγορα ειναι ετοιμη να εκραγει.αφρικανοι και ινδοι,ως συνηθως,νοτιο-αμερικανοι,ανατολικο-ευρωπαιοι,ειναι στη λιστα μας για μελλοντικες αγορες.

-δημοσ.: ενδιαφερον.michael,με λιγα λογια τι προτεινετε;

-m.o'd.: συστηνουμε στους πελατες μας τη στρατηγικη αγορασε-και-κρατα.δεν υπαρχει καμια αναγκη να παιξουν στην αγορα.υπαρχουν πολλοι ευαλωτοι ανθρωποι εκει εξω.ειναι πολυ συναρπαστικο.

-δημοσ.: συναρπαστικο θεμα πραγματι.κυριοι σας ευχαριστω.




υποτιτλοι σε ελληνικα.

ο kevin bales ειναι συνιδρυτης της οργανωσης free the slaves με σκοπο να εξαλειφθει η δουλεια.

μια δευτερη σκεψη σχετικα με τον "ανεπτυγμενο" κοσμο και τα καινουργια δεδομενα,μετα τα γεγονοτα με τα υπερχρεωμενα κρατη και τις προσαρμογες που επιβαλλουν μεγαλοι κερδοσκοπικοι οργανισμοι και ιδρυματα,δεν ειναι απαγορευτικη.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...