Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ενα επιδομα στο τρια....

H αρια εργατικη ταξη,σηκωθηκε απο το κρεβατι,τρεχοντας ανησυχη προς το παραθυρο.αφου εριξε μια γρηγορη ματια εξω,γυρισε στον νιπτηρα,πλενοντας με σχολαστικοτητα προσωπο και αυτια.με ενα χαμογελο στα χειλη και τραγουδωντας,βγηκε εξω απο το σπιτι, προχωροντας χαρουμενη μεσα απο τους λαμπερους ασβεστωμενους δρομους της γειτονιας.ξεκινουσε αλλη μια ημερα καταξιωσης μεσα απο τη δουλεια και τους αγωνες. αλλη μια ημερα λυτρωσης για την ανθρωποτητα.


1.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ!!!!!!

“Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καλεί άμεσα σε ξεσηκωμό τις εργατικές οικογένειες, τις μανάδες και πατεράδες, τους νέους και τις νέες για να αποτραπεί η νομιμοποίηση της χρήσης ναρκωτικών, όπως ορίζει το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη βουλή η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου.
Η ναρκοκαταστολή είναι πάγια μέθοδος της αστικής τάξης για την χειραγώγηση των εργαζόμενων, ιδιαίτερα των νέων για να μην σηκώσουν κεφάλι, για να μην αντιδρούν στη βαρβαρότητα που τους επιφυλάσσουν..." συνεχεια εδω.
2.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ!!!!!!
" Η επιλογή της χρονικής περιόδου για την κατάθεσή του δεν είναι τυχαία. Θέλουν τη νεολαία μαστουρωμένη, σπρωγμένη στην απάθεια, την αδράνεια και την καταστροφή. Αυτό μπορούν να της προσφέρουν οι υποστηρικτές του καπιταλισμού, αυτό βολεύει τις δυνάμεις του κεφαλαίου που φέρνουν μόνο δυστυχία και ανασφάλεια για τις νέες και τους νέους εργαζόμενους, ανέργους, τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών."
αυτο ειναι της νεολαιας.ολο εδω


ειναι ομως δυσκολο να ανταποκριθεις στον ανταγωνισμο.ειδικα εαν πουλας το ιδιο εμπορευμα.ειτε αυτο ειναι σε στερεη ή υγρη μορφη,ειτε σε ιδεολογια,τροπο σκεψης και ζωης.
εγω παντως συντασσομαι.τα ναρκωτικα αποχαυνωνουν και  σκοτωνουν.
εχω δει αλλωστε και βιντεοταινια του 80,οπου ο σταματης γαρδελης πεθαινει απο υπερβολικη δοση φουντας. 


0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...