Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ο “ατσαλάκωτος” του Κορυδαλλού;


Φίλε νομοταγή αναγνώστη. Δεν φτάνει που πληρώνεις όλα τα χαράτσια, χάνεις και την ευκαιρία να σε κάνει το υπουργείο Οικονομικών διάσημο.
Με τόσους τοκογλύφους, φοροφυγάδες και δημόσιους λειτουργούς προς προφυλάκιση και κάθειρξη, θα ήταν ευκαιρία να αξιοποιηθούν οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Αν είχαμε λεφτά για κάγκελα.
Βλέποντας τις επαφές των αρχηγών των τοκογλύφων με δημάρχους, νομάρχες
και πρώην περιφερειάρχες, επιχειρηματίες και δημόσιους λειτουργούς, αντιλαμβάνομαι  γιατί είχαν συστήσει 4 συμμορίες. Η μία ασχολούνταν με ιδιώτες, η δεύτερη με αιρετούς της αυτοδιοίκησης, η τρίτη με διορισμένους του δημοσίου και η τέταρτη με ΔΕΚΟ. Οργάνωση όχι αηδίες.
Γνωρίζω ότι οι φυλακές έχουν και σιδερωτήριο και κουρέα. Υποπτεύομαι όμως ότι και οι δύο αυτοί τομείς χρήζουν εκσυγχρονισμού για να μπορούν να δεχτούν σύντομα και… “ατσαλάκωτους”.


Στην περίπτωση Παπαγεωργόπουλου ποινικοποιείται η “φιλανθρωπία” που επέδειξε ο πρώην δήμαρχος ανοίγοντας τραπεζικούς λογαριασμούς κοινούς με απλούς εργαζόμενους του δήμου. Και μάλιστα χωρίς αυτοί να το μάθουν ποτέ. Ντροπή κ. εισαγγελέα.
Αν καταλάβαμε καλά Πανίκα, αν συναντήσουμε κάποιον που δηλώνει φίλος σου, καλύτερα μετά να ελέγξουμε το πορτοφόλι μας.


Την ώρα που σε όλη τη χώρα πολλαπλασιάζονται τα λουκέτα, τα μόνα νέα μαγαζιά που ανοίγουν είναι γραφεία τελετών και… κόμματα.


ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α δηλαδή “Ελληνική Λαϊκή Δηµοκρατική Αντίσταση” θα λέγεται ο νέος φορέας που θα ανακοινώσει ο Μίκης Θεοδωράκης. Αν την έκανε και Αγωνιστική Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση θα τη λέγαμε “χαϊδευτικά”… ΑΓ.ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.
Ο μουσικοσυνθέτης υποστηρίζει (σωστά) ότι η χώρα μας βρίσκεται υπό κατοχή. Και δεν βρέθηκε, Μίκη μου, ούτε ένας νέος Γλέζος να κατεβάσει από την Ακρόπολη τη σημαία της Ε.Ε.
Ο Μίκης λέει ότι στο νέο φορέα χωράνε όλοι εκτός από τους κρυπτοχουντικούς. Δηλαδή οι φανεροχουντικοί θα είναι γκεστ σταρς;


Κόμμα θα κάνει και ο Καμένος εκτιμώντας ότι θα πάρει τις ψήφους των “καμένων” από όλα τα κόμματα και κυρίως των… καϋμένων.
Αν δεν έχει βρει ακόμη όνομα για το κόμμα του του προτείνω το “ΚΟμμα ΚΑμένου – ΚΟινοβουλευτική Λαϊκή Ανάσταση” με αρχικά… ΚΟ.ΚΑ – ΚΟ.Λ.Α. Πάει με όλα.
(Το πιθανότερο βεβαίως είναι να τον ψηφίσουν μόνον όσοι κάνουν χρήση του πρώτου συνθετικού).
gaios.wordpress.com

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...