Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

"Οι ''Αγανακτισμένοι'' τα έψαλαν στο Μπουτάρη! "....σώπα!!

Ο κυρ-Γιάννης είχε τη φαεινή ιδέα να περάσει μια βόλτα από το Λευκό Πύργο -
ετσι ξεκινα το παραμυθακι με τον ανυποψιαστο κομματικο παλιανθρωπο,ο οποιος εχει και μια γεροντικη αγνοια για τη δυναμικη και το σθενος των αγανακτισμενων -
για να εκφράσει τη συμπαράσταση του στους "αγανακτισμένους" της Θεσσαλονίκης. Μόνο που αυτή του η σκέψη του βγήκε ξινή.  -
γυμνος στα αγκαθια διοτι η δημοκρατια ειναι και επιλεκτικη
Με το που πάτησε το πόδι του στο σημείο που βρίσκονται οι συγκεντρωμένοι, άκουσε συνθήματα του στυλ..."αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα" ενώ κάποιοι άλλοι τον προέτρεπαν να πάρει ελικόπτερο και να φύγει.
χολερα ο μπουταρης.μαλιστα.προφανως επειδη εχει υποστηριξει πως ο δημος μπορει να λειτουργησει με τους μισους υπαλληλους.επειδη ο μπουταρης δεν εχει το οραμα του παπαγεωργοπουλου, το οποιο τον ειχε δημαρχο τοσα χρονια.επειδη δε θελει οι πολιτες του να πληρωνουν βολεμενους υπαλληλους καθαριοτητας ως τηλεπερσονες του επαρχιωτικου tv100.
για αυτα και για αλλα ο μπουταρης πρεπει να φυγει.με το μονο προτεινομενο μεσο που προβαλλεται να ειναι το ελικοπτερο.γιατι οχι με το κτελ;διοτι με ελικοπτερο διαφευγουν οι εγκλειστοι στις φυλακες,οι κακοποιοι.και στη δικη μας αμεση δημοκρατια,ετσι τους διωχνουμε.ψηφοφοριες και παπαρια.και μετα;θα φερουμε καποιον πανω σε ασπρο αλογο ή στην χειροτερη θα τον φερουμε σηκωμενο στα χερια μας.οπως τον amoroso.ποιος ειναι ο amoroso;ασε ρε φιλε τωρα...
Μόνο κάποιοι λίγοι τάχθηκαν υπέρ του να μιλήσει ο δήμαρχος αλλά και αυτοί άλλαξαν γρήγορα γνώμη μόλις είδαν ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν σήκωνε κουβέντα επ' αυτού.
το εγκυρο taxalia υποστηριξε πως κατεβηκε με το πασοκ,οποτε τι γυρευε η αλεπου στο παζαρι;επισης αυτοι που ηθελαν να μιλησει ηταν πασοκοι.επιθεωρηση η ειδησιογραφια.βεβαιως  εαν κατεβαινε ο γκιουλεκας θα μιλουσε καμια ωρα.

Αυτά παθαίνουν όσοι θέλουν να "καπελώσουν" το κίνημα των πολιτών, ενώ και ο κυρ-Γιάννης μαθαίνει από πρώτο χέρι πόσο εύκολο είναι να κάνεις κριτική από τα αναπαυτικά έδρανα της αντιπολίτευσης και πως αλλάζουν οι καιροί όταν αναλαμβάνεις τη διοίκηση.
το κινημα δεν καπελωνεται.φεσωνεται.
ο κυρ γιαννης εαν νομιζε πως εκλεγμενος δημοκρατικα ,θα ηταν δημαρχος και οχι πολιτης,την πατησε.
ο κυρ γιαννης εαν νομιζε πως η αντιπολιτευση και η διοικηση προερχονται απο τον ιδιο χωρο,την πατησε παλι.
ο κυρ γιαννης εαν νομιζε πως η διοικηση μπορει να αλλαξει, καιρος να φυγει.να μας αδειασει τη γωνια διοτι η διοικηση ανηκει στη διοικηση.
οποιος καταλαβε, καταλαβε.
υ.γ. το ελικοπτερο το ειδα και στο σημειο συγκεντρωσης στον πολυγυρο.και τη μποτα που σημαινει την κλωτσια.θα προτιμουσα το τσαρουχι διοτι η αρβυλα μου κανει κατι σε militaire.και σε κατι αλλο.
οταν εθεαθει και γνωστος διευθυντης της διοικησης,το σιροπακι εδεσε.

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...