Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

αμα το παλευεις....

στοιχεια ιλαροτραγωδιας ειχε η χθεσινη ημερα.πρωταγωνιστες ο loveρδος και η eurovision.
ξαφνικα ο "status" υπουργος αποφασισε να παλεψει εναντια στο συμφωνο χρηματοδοτησης που υπεγραψε η ιδια η κυβερνηση με τους ευρωπαιους.φλασαρισε και αποφασισε να αντιταχθει στα συμφωνηθεντα.σαν να τους κοιτουσε η μυθικη μεδουσα,εμειναν ολοι αγαλματα.τοσο στο εσωτερικο οσο και στο εξωτερικο.andrew behave!
δεν ειχε τελιωσει ομως το εργο ακομη.καλεσε με στυλ θεατρικης παραστασης,τους φαρμακοβιομηχανους να κατεβασουν τις τιμες των φαρμακων.σε μια εποχη που αυτα πωλουνται σε καθεστως διατιμησης.δηλαδη σε απλα ελληνικα,οι τιμες καθοριζονται απο το κρατος.
περα απο αυτο το στοιχειο ομως,πως απο τη μια μερια παρακαλεις και απο την αλλη βαζεις στο στοχαστρο για παρανομες προμηθειες τις ιδιες τις εταιριες;αντιφατικο;σιγουρα ναι.
ποιο ειναι το προβλημα στο οποιο συμφωνησαν ολοι;οτι η κατασπαταληση και η αδιαφανεια ειναι η μαστιγα του  χωρου της υγειας.εκει πρεπει να επικεντρωθουν ολοι οσοι εμπλεκονται στη διαχειρηση της αιμορραγιας.προφανως ο loveρδος εχει απλετο χρονο και ασχολειται με τετοιας υφης ζητηματα.τα αλλα υποθετω εχουν παρει το δρομο τους.
το ευχαριστο βραδυ συνεχιστηκε με την eurovision.την eurokitschion καλυτερα.πολυ γελιο.ειχες παντα ην απορια εαν διαγωνιζοταν σε πραγματικο χρονο ή ηταν η ωρα που κανανε προβες.καλα ο δικος μας δεν παιζοταν.τσιναρι του 80,βγαλμενο απο βιντεοταινια του σουγκλακου.κι οταν εκανε εκεινο το φανταστικο ποντιακο κουνημα του στηθους,ελαφρως γερμενος εμπρος,κουνιωταν τα βυζια του σαν της φατμε σε πριβε οριενταλ μαζωξη.
περασμενα μεγαλεια.ειδα στη lifo τις προηγουμενες ημερες τα πρωτοσελιδα της εποχης μετα τη νικη της παπαριζου.ριξε μια ματια και κανε τις δικες σου σκεψεις σε σχεση με το σημερα.εις υγειαν!


στηριξε την προσπαθεια κι ο αβραμοπουλος....

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...