Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ξένοι επενδυτές στη Θεσσαλονίκη

Θετικά εξελίσσεται η κυβερνητική προσπάθεια για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα μας, αφού Άραβες επενδυτές αποφάσισαν να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ, ενώ, παράλληλα, ενδιαφέρονται και για την Παναχαϊκή.
Σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη –ο οποίος είναι αρμόδιος για τις επενδύσεις-, οι Άραβες αποφάσισαν τελικά να μην κάνουν επένδυση στον Αστακό αλλά στον ΠΑΟΚ, επειδή πιστεύουν πως στην Τούμπα υπάρχει πετρέλαιο
Η αραβική εταιρεία Intifada Investments εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως έχει μεγάλα σχέδια για τον ΠΑΟΚ, αλλά τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ αφού Ισραηλινοί επενδυτές σκοπεύουν να αγοράσουν την ΠΑΕ Άρης, με την προϋπόθεση πως οι παίκτες της ομάδας θα δεχτούν να κάνουν περιτομή

pitsirikos.net

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης χαιρέτισε με ενθουσιασμό τις επενδύσεις των Αράβων και των Ισραηλινών στον ΠΑΟΚ και τον Άρη αντίστοιχα, ενώ δήλωσε πως η Θεσσαλονίκη θα προσελκύσει εκατομμύρια τουρίστες και θα γίνει η Ιερουσαλήμ του Θερμαϊκού.

Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε ακόμα πως θα φτιάξει ένα μνημείο για τους Εβραίους και ένα μνημείο για τους Παλαιστίνιους στην πλατεία Αριστοτέλους, ώστε να έρχονται εκατοντάδες χιλιάδες Άραβες και Ισραηλινοί τουρίστες και να γίνεται η Θεσσαλονίκη Λωρίδα της Γάζας.

Επενδυτικό ενδιαφέρον, όμως, υπάρχει και για τον Ηρακλή, αφού σκοπεύει να τον αγοράσει μια εταιρεία από το Ιράν. Για τον Ηρακλή ενδιαφέρεται προσωπικά ο Ιρανός πρόεδρος, Μαχμούντ Αχμεντινετζάντ, ο οποίος σκοπεύει να εγκαταστήσει πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές στο Καυτατζόγλειο, ώστε να πλήξει τους Ισραηλινούς στο Χαριλάου.

Τέλος, έντονο είναι το ενδιαφέρον Τούρκων επενδυτών για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά οι Τούρκοι ζητούν να μετονομαστεί το γήπεδο της ομάδας σε «Κεμάλ Ατατούρκ».

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...