Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

αγανακτισμένοι...


Το Ταμείο των υπαλλήλων της Βουλής, ένα από τα πλέον οικονομικά ισχυρά, από το οποίο οι υπάλληλοι λαμβάνουν εφάπαξ όταν συνταξιοδοτηθούν εκτός των άλλων χρηματοδοτείται με τους εξής τρόπους:
Τους αποδίδονται όλα τα έσοδα που προέρχονται από τα ενοίκια που λαμβάνει η Βουλή για τους χώρους που μισθώνει: Υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας, Ελληνικά Ταχυδρομεία, κυλικείο.
Επίσης, για κάθε τιμολόγιο προμηθευτή που κόβεται στη Βουλή παρακρατείται με το έτσι θέλω από το καθαρό ποσό το οποίο εισπράττεται ένα ποσοστό της τάξης του 7% για τους υπαλλήλους, ανεξαρτήτως ποσού.
Ετσι, οι συνταξιοδοτούμενοι λαμβάνουν ως εφάπαξ δύο μισθούς για κάθε χρόνο εργασίας τους.
Ανεξαρτήτως αυτών, η Βουλή είναι ένας εξαιρετικά προνομιακός τόπος εργασίας. Στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα σε έναν υπέροχο κήπο, με δωρεάν χώρο στάθμευσης όλο το 24ωρο, με εξαιρετική ασφάλεια, με γνωριμίες υψηλών προσώπων. Το γεγονός ότι έχουν επίσης στη διάθεσή τους παιδικό σταθμό και γυμναστήριο είναι μεν ένα προνόμιο αλλά στην ουσία η Βουλή έχει εφαρμόσει το σχετικό νόμο που ελάχιστες άλλες «μεγάλες επιχειρήσεις» τηρούν.
Τέλος, να σημειωθεί ότι οι υπάλληλοι της Βουλής έχουν το διαίωμα να ψωνίζουν με έκπτωση από το Πρατήριο των Υπαλλήων της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΕΠΑ)
πηγη

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...