Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

are you talkin' to me?


βλεπω παλι το μπαραζ διαφημισεων των κυριακατικων φυλλων.τι χαβαλες ατελειωτος!

παλια ειχαν στους κινηματογραφους δυο ταινιες-προβολες,θυμαμαι, καρατε και σεξ.στην αρχη πολλα φυλλα βγαιναν ετσι με soft porno ομως.να μη πανικοβαλουμε την ελληνικη οικογενεια,που γαληνια απολαμβανε την κυριακατικη ενημερωση της.τιτλοι οπως "η εκδικηση του δρακου"και "η λολα η σχιφτη" ηταν συνηθεις.

με τον καιρο τα πονηρα κοπηκαν.στη θεση τους μπηκαν μουσικα cd και παιδικα.και ετσι ειδαμε κατι περιεργες συνευρεσεις καλλιτεχνων που σε συνδιασμο με την υλη και το χαρακτηρα των εφημεριδων που τα προσεφεραν,δημιουργουσαν ευλογες αποριες.

χαρακτηριστικο παραδειγμα,το γεγονος οτι 'ο κοσμος του επενδυτη' ειχε προσφορα τα τραγουδια του νικολα ασιμου.ποιος να του το ελεγε....

αντιστοιχα αλλες προσφορες ταιριαζουν.οπως το cd ενος τυπου που ξημεροβραδιαζεται στα σκυλαδικα και θεωρειται πρωτοπορος της r'n'b σκηνης,με την espresso.επισης,η προβαλομενη ως συναυλια της εικοσαετιας,του χοντρου με την κιθαρα που ξεσκιστηκε στα κλαματα και στις διασκευες,προσφερεται απο το φυλλο της λαϊκα "αληθινης".ακολουθουν τα "απαντα" της σβισση,της δαδη,κ.λ.π.

να παραπονουμεθα παντως δεν ειναι σωστο.τα παντα εν σοφια εποιησε.ολα ταιραζουν.

το προβλημα ειναι οτι ειναι μονο αυτα.τα αξιολογα free press κυκλοφορουν μονο στις δυο μεγαλες πολεις.τι θες θα μου πει καποιος.να κυκλοφορουν παντου;εχεις το internet...ok,θα πω εγω.αλλα πως διαμορφωνεται το "νοητικο" του καθενος οταν δεν εχει προσβαση;και στο φιναλε διαμορφωνεται μια σκεψη και αποψη,ερμαιο στη λαϊκιστικη αντιληψη των πραγματων.και αυτη η σκεψη μεταμορφωνεται σε πρακτικη που επειρεαζει την καθημερινοτητα ολων.με καταλαβαινεις;

-are you talkin' to me?are you talkin' to me?

0 βγηκαν μπροστα:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...